Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România și-a ales Consiliul Director pentru următorul mandat de cinci ani

Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România și-a ales Consiliul Director pentru următorul mandat de cinci ani

Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, Jose Iacobescu, Dan Cosașu, Cezar Patriche, Udrea Varujan Codruț Alexandru și Cosmina Mahara formează noua componență a Consiliului Director al UCCBR, în urma votului exprimat în cadrul Adunării Generale a Uniunii din data de 11 iulie 2022.


UNIUNEA CAMERELOR DE COMERŢ BILATERALE DIN ROMÂNIA (UCCBR) a fost înfiinţată în anul 1995, ca rezultat al hotărârii Camerelor de Comerţ şi Industrie Bilaterale din România de a-şi uni eforturile pentru a contribui în mod substanţial la dezvoltarea cooperării economice internaţionale dintre România şi ţările partenere reprezentate de aceste camere, prin intermediul Diplomaţiei Economice.

În cadrul Ședinței Adunării generale a UCCBR din 11 iulie 2022, în urma votului exprimat de către cei prezenți, Camerele de Diplomație Comercială înființate cu diferite state vor putea dobândi statut de membru asociat al UCCBR.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Finalizarea proiectului: "Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării didactice on-line în comuna Ipatele, județul Iași"

joi iul. 14 , 2022
Finalizarea proiectului: „Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării didactice on-line în comuna Ipatele, județul Iași”
Sigla-Site-Ziarul-News-2021