Petrecere de vară la încheierea edițiilor din acest an ale programelor PWN România

Petrecere de vară la încheierea
edițiilor din acest an ale programelor PWN România

 Professional Women’s Network România a marcat săptămâna aceasta încheierea edițiilor din 2021-2022 ale programelor sale tradiționale pe fiecare pilon. Comunitatea Asociației PWN România a primit cu mult entuziasm invitația de a se reuni la anuala Garden Party organizată de asociație.
Astfel, marți, 12 iulie 2022, PWN România a sărbătorit alături de membrele, partenerii, sponsorii și prietenii săi. Evenimentul a punctat încheierea celei de-a 3-a ediții a Academiei Femeilor în Consilii de Administrație, a celei de-a 9-a ediții a Programului de Mentorat și a celei de-a 8-a ediții a Trusei pentru Antreprenoare, acesta fiind totodată un prilej pentru a ne arăta recunoștința față de echipele care au gestionat fiecare pilon, precum și aprecierea pentru rezultatele deosebite ale participanților la programe. Totodată, comunitatea a primit inspirație și din partea unor invitate speciale, ca E.S. Ambasadoarea Republicii Chile, Maria Pia Abusta Diaz, E.S. Ambasadoarea Republicii Slovenia, Lea Stancic, E.S. Ambasadoarea Republicii Libaneze, Rana Mokaddem, precum și Virginia Oțel, Co-Președinte PWN Global.
„Petrecerea din acest an ne-a adus din nou în același loc inspirațional și pozitiv pentru a ne bucura și a sărbători împreună încheierea unui an extraordinar al PWN România. . Am fost extrem de încântați să resimțim vibe-ul fantastic pe care întâlnirile noastre îl creează mereu și care reușește să ne încarce bateriile pentru proiectele viitoare. Din toamnă, când pornim din nou împreună la drum, ne propunem să reluăm cu motoarele turate întâlnirile tradiționale fizice pentru toți pilonii, dar și să coagulăm forța comunității prin dezvoltarea de proiecte noi, cu impact pe termen lung în societate.” – Ileana Botez, președinte PWN România.


La Academia Femeilor în Consilii de Administrație de anul acesta am avut 23 de participante, care se află în prezent cu un pas mai aproape de obiectivul de a deveni membre într-un Consiliu de Administrație. După 8 ediții reușite, Trusa pentru Antreprenoare a reușit să coaguleze o comunitate unită de 130 de antreprenoare și 40 de speakeri implicați. Iar Programul de Mentorat, a încheiat prima ediție pilot a unui proiect complementar de Group Mentoring cu 12 sesiuni, pregătindu-se pentru finalizarea ghidurilor de mentorat aplicabile la nivel global.
La eveniment au fost prezenți peste 220 de invitați, care s-au bucurat de surprizele pregătite de organizatori și de partenerii PWN România – de la muzică live, la delicatese spectaculoase și standuri de make-over – precum și de energia formidabilă, specifică PWN România.

PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește aproximativ 200 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii, precum și peste 600 de femei în comunitatea extinsă a Asociației.
Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale companiilor.


Principalele programe ale PWN România includ din 2013 un program de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau în poziții de mid-management, un program de educație antreprenorială „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare”, demarat în 2014 și programe unice din 2016 care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație dezvoltate de „Academia Femeilor în Consilii de Administrație”.
Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.


Mai multe detalii sunt disponibile pe http://pwnromania.net/, https://www.facebook.com/PWNRomania/ și https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Rețeta săptămânii recomandată de doamna Nisrin Stoica, fondator Horeca Culinary School și elaborată de Chef Ștefan Borleanu

sâm iul. 16 , 2022
Rețeta săptămânii recomandată de doamna Nisrin Stoica, fondator Horeca Culinary School și elaborată de Chef Ștefan Borleanu este un preparat rapid și gustos cu timp rapid de preparare : NOODLES CU PUI ȘI LEGUME Ingredientele necesare pentru două porții de noodles:150g piept/ pulpă dezosată de pui 100g noodles 20g ghimbir […]