ANAF: LICITATII

Nr. A_VCR 2941/15.07.2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 4, organizează, în temeiul art.9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cu modificările si completările ulterioare, în data de 28.07.2022 ora 12:00, la sediul din Mun. Târgu Jiu, str. Siretului nr. 6, cam. 408, jud. Gorj, vânzarea prin licitaţie publică a următoarelor bunuri mobile:

Autoturism marca Vauxhall Insignia, serie șasiu W0LGS6EM3D1015534, cu cheie de contact, fără certificat de înmatriculare, fără carte de identitate, valoarea de pornire a licitației este de 7.140,00 lei, pasul de licitație este de 15% din valoarea de pornire a licitației.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru din Mun. Craiova, str. Amaradia, nr. 93-95, cam. 213, judeţul Dolj sau la nr. de telefon 0766252363.
Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 4 – anunțul nr. A_VCR 2920 /14.07.2022

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF: LICITATII

lun iul. 18 , 2022
Nr. A_VCR 2940/15.07.2022 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 4, organizează, în temeiul art.9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului […]

Alte știri