ANAF: LICITATII

Nr. A_VCR 2940/15.07.2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 4, organizează, în temeiul art.9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cu modificările si completările ulterioare, în data de 28.07.2022 ora 11:00, la sediul din Mun. Târgu Jiu, str. Siretului nr. 6, cam. 408, jud. Gorj, vânzarea prin licitaţie publică a următoarelor bunuri mobile:

Autoutilitară marca Opel Vivaro, serie șasiu W0LF7ACA65Y706706, an fabricație 2005,combustibil motorină, cap. Cil. 1870 cm3, putere 74 KW, cu cheie de contact, cu certificat de înmatriculare, fără carte de identitate, valoarea de pornire a licitației este de 16.541,00 lei, pasul de licitație este de 10% din valoarea de pornire a licitației.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru din Mun. Craiova, str. Amaradia, nr. 93-95, cam. 213, judeţul Dolj sau la nr. de telefon 0766252363.
Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 4 – anunțul nr. A_VCR 2919 /14.07.2022.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

22 de centre pentru recenzare, în sectorul 3

lun iul. 18 , 2022
22 de centre pentru recenzare, în sectorul 3 Primăria Sectorului 3 a deschis în weekend alte 19 centre de recenzare în sector, în urma numărului mare de solicitări din ultimele zile. Acestea vor funcționa până la data de 24 iulie. Numărul total al centrelor pentru Recensământul Obligatoriu al Populaţiei şi Locuinţelor din România aflate […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021

Alte știri