ANAF: LICITATII

A_VGL 1137/15.07.2022

“Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2, organizează, în temeiul art.9 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data de 27 iulie 2022 ora 11.00., la sediul din localitatea Constanța, bd. Tomis, nr.312A, cam. 102, et.1, jud.Constanţa, vânzarea prin licitaţie publică a următoarelor bunuri mobile:

  1. Autoutilitara Mercedes Sprinter 416 CDI; P0889KH; an de fabricaţie 2002; motorină; 2700 cmc; documente de Bulgaria; s.ş. WDB9046131R248443; suprastructură închisă.
    Preţ de pornire a licitaţiei: 12.000 lei, pas licitaţie 10% din valoarea de pornire a licitaţiei.

Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului Unitate/Subunitate fiscală – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2 – anunțul nr. A_VGL 1137/04.07.2022.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

S.C. Piete si Targuri Craiova S.R.L. cu sediul in Craiova, str. Calea Bucuresti nr. 51, organizeaza licitatii publice in vederea inchirierii pe o perioada de patru ani a terenurilor si spatiilor din Piata Centrala, Piata Brazda lui Novac, Piata Dezrobirii, Piata Valea Rosie si Targul Municipal Craiova

mar iul. 19 , 2022
S.C. Piete si Targuri Craiova S.R.L. cu sediul in Craiova, str. Calea Bucuresti nr. 51, organizeaza licitatii publice in vederea inchirierii pe o perioada de patru ani a terenurilor si spatiilor din Piata Centrala, Piata Brazda lui Novac, Piata Dezrobirii, Piata Valea Rosie si Targul Municipal Craiova In conformitate cu […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021

Alte știri