INFORMARE DE PRESĂ privind cererile de decontare verificate de ANRE și trimise Ministerului Energiei

INFORMARE DE PRESĂ privind cererile de decontare verificate de ANRE și trimise Ministerului Energiei

Având în vedere activitatea desfăşurată în cadrul ANRE cu privire la colectarea, verificarea datelor, întocmirea fișelor de analiză și determinarea sumelor ce se cuvin spre decontare de la bugetul statului prin intermediul bugetului Ministerului Energiei, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.118/2021, cu modificările și completările ulterioare, situaţia cererilor de decontare, pentru perioada noiembrie 2021 – martie 2022, se prezintă astfel:
• număr total societăţi care au depus cereri – 81,
• număr total cereri depuse – 304,
• număr total cereri aprobate – 187,
• număr total cereri neeligibile – 39,
• suma totală transmisă către ME – 1.181.712.145,96 RON,
• valoare totală cereri neeligibile – 9.564.462,05 RON,
• valoare totală solicitată – 1.191.276.608,01 RON.

Diferența de 78 de cereri depuse pentru decontare, se află în diferite stadii de analiză, iar pe măsură ce operatorii încarcă datele și documentele justificative, solicitate de către experții alocați, verificarea și determinarea acestora se va realiza cu maximă operativitate.

Precizăm că activitatea se desfăşoară normal, în directă colaborare cu operatorii, ajungându-se cu rezolvarea cererilor de decontare la nivelul lunii martie 2022.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

„SAFE SPACE”, PROIECT ADRESAT ADOLESCENŢILOR ŞI FAMILIILOR ACESTORA, DISPONIBIL ŞI PRIN LINIA TELEFONUL COPILULUI

mie iul. 20 , 2022
Agenţia Naţională Antidrog, în parteneriat cu Asociaţia Telefonul Copilului, a iniţiat proiectul național de prevenire indicată „SAFE SPACE”, care se adresează adolescenților care consumă droguri sau care prezintă risc ridicat de consum. „SAFE SPACE” este un proiect gratuit şi confidenţial de consiliere a adolescenţilor şi familiilor acestora, care se desfăşoară […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021