Mii de profesori sunt așteptați la evenimentul educațional al anului, Conferința Anuală Fischer International


Mii de profesori sunt așteptați la evenimentul educațional al anului, Conferința Anuală Fischer International

Au început înscrierile la cea de-a XV-a ediție a Conferinței Anuale Fischer International, care va avea loc în perioada 1-2 septembrie și se va desfășura, și anul acesta, în format hibrid.
Ziua de 1 septembrie va fi dedicată sesiunilor în format fizic, într-o locație cu totul nouă anul acesta, hotelul Radisson Blu, București, iar cea de 2 septembrie va fi dedicată în totalitate sesiunilor organizate în format online.


Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
Pentru înscrieri, se completează formularul de pe site-ul www.cartiengleza.ro sau de pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.
”Evenimentul se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât și celor de alte discipline, devenind astfel emblematic pentru educație și dezvoltarea profesională, atât în rândul profesorilor, cât și al părinților care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.
Profesorii vor avea șansa să participe la sesiunile care abordează teme generale de educație, predare, abilități și competențe. Atât sesiunile desfășurate în format online, cât și cele desfășurate în format fizic vor fi dinamice și interactive, favorizând schimbul de idei, de experiențe și de cunoștințe și încurajând întrebările din partea celor prezenți.


”Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 14 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a declarat Daniela Văduva.

Traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri, printre speakerii conferinței

Ca în fiecare an, autori, traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri și instituții vor fi alături de noi: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council etc.
Conferința Anuală Fischer International este un eveniment anual, așteptat cu mult entuziasm de comunitatea profesorilor din România și nu numai. Mii de profesori din țară și străinătate își pregătesc astfel revenirea la catedră, participând la conferință, alături de cei mai buni specialiști. Autorii și trainerii care vor susține prezentările sunt nume sonore în domeniu, cu o experiență uriașă, care după zeci de ani de experiență, se pot mândri cu proiecte și rezultate remarcabile, pe care le împărtășesc cu profesorii din România.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Reteta saptamanii, recomandata de Nisrin Stoica si elaborata de pastry chef instructor Cristina Mehedinteanu Cofetaria Zmeur

lun iul. 25 , 2022
Eclere cu ciocolată Ruby, zmeură şi Fistic Ingrediente pentru aprox. 12-16 eclere (depinde de mărime) pentru aluatul de eclere 125 g făină albă de pâine 112 g apă 112 g lapte 60 g unt un vârf de sare 4 ouă pentru ganache-ul de ciocolată Ruby 550 g smântână pentru frişcă 180 g ciocolată Ruby pentru decor […]