O nouă bază sportivă inaugurată de primarul Robert Negoiță

O nouă bază sportivă inaugurată de primarul Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inaugurat astăzi, 22 iulie, o nouă bază sportivă pe Drumul Lunca Vișagului. Cu această ocazie, a avut loc un meci amical de fotbal între echipa Primăriei Sectorului 3 și o echipă compusă din cetățeni ai Sectorului 3, precum și două partide de tenis de masă între Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță și doi cetățeni ai Sectorului 3. Cetățenii care au participat s-au înscris pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 3.
„Așa cum am mai spus suntem focusați pe acest domeniu atât de important care este sportul. Încă o bază sportivă inaugurată de Primăria Sectorului 3 unde cetățenii pot veni gratuit să facă sport în condiții foarte bune. Ne-am hotărât să promovăm sportul din toate punctele de vedere și vă mulțumesc tuturor că sunteți aici să ne sprijiniți în demersul nostru. Vom avea un site dedicat numit Sport3.ro și avem deja activă secțiunea din cadrul site-ului primăriei, https://sport3.primarie3.ro/, care funcționează fix în ideea de a încuraja sportul și de a promova bazele noastre sportive. De aceea anunțăm cu această ocazie că vom avea competiții în sectorul 3 pe cel puțin patru domenii pentru că avem nevoie cu toții de sport”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Un meci de fotbal echilibrat

Primarul a jucat în echipa primăriei în prima repriză și le-a înmânat la final cetățenilor diplome de participare și i-a invitat să fie alături de evenimentele sportive viitoare organizate de Primăria Sectorului 3.
Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări sportive intitulată “Sport3”, inițiată de Primăria Sectorului 3 cu scopul promovării bazelor sportive nou construite, în acest an, în diferite zone, dedicate cetățenilor Sectorului 3 și încurajării practicării sportului în aer liber.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Mii de profesori sunt așteptați la evenimentul educațional al anului, Conferința Anuală Fischer International

vin iul. 22 , 2022
Mii de profesori sunt așteptați la evenimentul educațional al anului, Conferința Anuală Fischer International Au început înscrierile la cea de-a XV-a ediție a Conferinței Anuale Fischer International, care va avea loc în perioada 1-2 septembrie și se va desfășura, și anul acesta, în format hibrid. Ziua de 1 septembrie va […]