tbi bank extinde soluția BNPL de top din România și în magazinele din Grecia

Kostas Tovil, Market Leader, tbi bank Grecia.

tbi bank extinde soluția BNPL de top din România și în magazinele din Grecia

tbi bank anunță lansarea oficială a soluției Cumpără acum, Plătește mai târziu (BNPL) în magazinele din Grecia, a treia piață principală în care operează, alături de România și Bulgaria. Începând din iulie, consumatorii din Grecia au acces la această metodă convenabilă de plată într-o rețea extinsă de peste 100 de comercianți (din totalul de peste 700 comercianți parteneri) din diverse arii, putând împărți costul total al oricărei achiziții în 4 rate cu dobândă zero.
Prin această lansare, tbi bank susține consumatorii și comercianții din Grecia să beneficieze de opțiuni de plată accesibile și flexibile, într-o experiență inovatoare de cumpărare. Indiferent dacă este utilizată online sau în magazine, soluția de plată flexibilă a tbi bank susține persoanele care doresc să cumpere anumite produse de o valoare mai mică fără să fie nevoie să folosească fondurile proprii sau să solicite un împrumut cu dobândă. În același timp, soluția Cumpără acum, Plătește mai târziu ajută comercianții din toate industriile să se adreseze unei baze mai largi de consumatori și să-și crească vânzările.
„De câțiva ani, asistăm la o tranziție accelerată către comerțul online și vedem schimbări în modul în care oamenii cumpără, economisesc și plătesc. Pe măsură ce cumpărăturile în magazin revin la normal, este firesc pentru consumatorii din toate piețele în care suntem prezenți să își dorească metode de plată simple și convenabile, cum este BNPL. Oferind această soluție inovatoare pe toate canalele, susținem comercianții cu mai multe instrumente prin care își pot crește vânzările și pot construi relații mai puternice cu clienții lor și, în același timp, aducem clienților mai multe opțiuni adaptate nevoilor lor de shopping”, spune Kostas Tovil, Market Leader, tbi bank Grecia.
În România, în calitate de lider BNPL, tbi bank oferă soluția de plată în 4 rate fără dobândă în întreaga rețea de comercianți parteneri, indiferent dacă este accesată online sau în magazin. De la lansarea băncii în Grecia, comercianții și clienții au beneficiat de soluția inovatoare online, cu un proces de înregistrare foarte simplu și rapid care durează doar câteva minute, iar acum dispun de această metodă de plată și în magazine.
tbi bank a demarat operațiunile în Grecia anul acesta, cu susținerea unor parteneri strategici de top precum Softelligence și FintechOS, care au asigurat procesele digitale și tehnologiile în noua piață.

Despre tbi bank

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 15.000 de comercianți și retaileri mici și mari, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF: LICITATII

mar iul. 26 , 2022
Nr. de înregistrare: A_VGL 1055/15,07,2022 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2, organizează, în temeiul art.9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată […]