ANAF: LICITATII

Nr. de înregistrare: A_VGL 1055/15,07,2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2, organizează, în temeiul art.9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data de 04.08.2022, ora 11:00, la sediul din mun. Constanța, b-dul. Tomis, nr. 312A, cam. 102, et. 1, jud. Constanța, vânzarea prin licitaţie publică a următorului bun imobil:
Casă de locuit, compusă din Corp C1- casă (P+1), construită din paiantă și BCA, acoperită cu tablă, la parter având trei camere, bucătarie și baie, iar la etaj trei camere, bucătarie și baie, cu o suprafață construită la sol de 146 mp și Corp 2 – anexă, construită din paiantă, învelită cu tablă, având o cameră, baie, bucătărie și un hol, cu o suprafață construită la sol de 75 mp, edificate pe teren în suprafață de 1103 mp, imobil intabulat în Cartea funciară a municipiului Focșani sub nr. cadastral nr. 53877, valoare de pornire a licitației 461.961,40 lei, pas licitație 5% din valoarea de pornire a licitației. Bunul imobil se vinde grevat de sarcini, existând un drept de ipoteca legală de 16.000 euro instituita în favoarea unui tert, ce va fi radiată dupa adjudecare, până la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon 0241 836017.
Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2 – anunțul nr. A_VGL 1055/15.07.2022.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF: LICITATII

mar iul. 26 , 2022
A_VGL 1358/15,07,2022 “Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2, organizează, în temeiul art.9 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data […]

Alte știri