Evenimentul concept Ladies Night by Sidonia Dima va fi gazduit de TRATORIA PARADIS

Evenimentul concept Ladies Night by Sidonia Dima va fi gazduit de TRATORIA PARADIS


Sunt Sidonia Dima si imi place sa conectez oamenii, organizand evenimente si facilitand intalniri ce imi doresc sa se transforme in legaturi benefice si interesante pentru fiecare participant.
Sunt a „student of life”, mereu curioasa si dornica de cunoastere si vreau sa va spun de ce am creat acest concept, de” Ladies Night„, ce inseamna pentru mine si ceea ce sper sa insemne pentru cat mai multe doamne.
Ati remarcat ca, atunci cand aveti experiente ce va aduc o mare bucurie si implinire tot ceea ce vreti este sa impartasiti acea bucurie cu ceilalti, ca atunci cand mancati ceva incredibil de delicios si va intoarceti catre persoana de langa voi si ii dati sa guste, sau atunci cand auziti un cantec grozav si il descarcati pentru o prietena, pentru cineva drag, pentru ca abia asteptati ca si ea sa o asculte, sau ca atunci cand accesati o informatie ce intra-adevar va da gata, ceva ce este atat de important, incat sa vreti sa il impartiti cu toata lumea?


Acesta este conceptul Ladies Night, un concept aparut din dorinta mea de a impartasi, un concept de evenimente lunare, cu vinuri atent selectate de minunata Mirela Mateescu, cu preparate culinare intr-un pairing potrivit de mine si de catre colegii mei de la Trattoria Paradis. Pe langa vinuri, tips and tricks despre cum alegem un vin, cum il asociem corect cu un preparat culinar, cum degustam ca niste profesioniste…, pe langa faptul ca vei cunoaste si alte femei faine, vom explora impreuna subiecte care ne intereseaza pe noi, femeile. La fiecare editie, un alt topic de interes pentru mine, pentru tine sau pentru o alta femeie importanta din viata ta, pe care vrei sa o inviti la Ladies Night.
Asa cum spuneam, topicurile abordate sunt de interes pentru noi, femeile: dezvoltare personala, nutritie si sport, perimenopauza si menopauza, sexualitate, mindfulness, proceduri de estetica faciala si corporala, stil vestimentar, self make up, dezvoltarea intelingentei emotionale si altele.Pentru fiecare dintre aceste subiecte, invit specialisti din domeniu pe care ii respect, ii cunosc personal si pe care pot sa ii recomand cu caldura.
Evenimentul este unul public, dar pastrez o lista scurta de participante, pentru ca interactiunea sa fie cat mai facila si mai autentica. Va astept cu drag la unul din evenimentele Ladies Night in Paradisul Verde!

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Premiera celui de-al 4-lea sezon „Craig și Dumbrava” pe Cartoon Network

mar iul. 26 , 2022
Premiera celui de-al 4-lea sezon „Craig și Dumbrava” pe Cartoon Network Din iunie 2022 Cartoon Network a continuat să difuzeze sezoanele curente din serialul „Craig și Dumbrava” pentru a ne readuce aminte incursiunea lui Craig, J.P ȘI Kelsey în Dumbrava Magică, precum și pentru a ne deschide orizontul către noi […]