MORE Networking inchide primul sezon de business cu un Networking Garden Party

MORE Networking inchide primul sezon de business in comunitate cu cel mai asteptat eveniment de networking al verii – Networking Garden Party. Joi, 28 iulie, antrepreneorii sunt invitati la o seara de networking de vara, pe marginea piscinei de la Gradina Floreasca, alaturi de alti 100 oameni de afaceri si membrii comunitatii – la un pahar de vin bun si intr-o companie de exceptie.

Networking garden party este un concept al comunitatii MORE Networking, lansat in 2016, care s-a bucurat de un real succes si la care participa anual peste 100 de antreprenori, oameni de afaceri, freelanceri si manageri din toate domeniile de business.

Toti cei prezenti se vor bucura de networking relaxat, acompaniat de vinuri excelente de la Chateau Vartely, partener cu traditie si sustinator al relationarii de business. Thermomix Romania pregatesc un atelier de inghetata si limonada iar membrii comunitatii vor oferi cadouri si surprise la tombola cartilor de vizita.

In primele 7 luni ale anului, membrii comunitatii au general lead-uri si oportunitati in valoare de peste 2.500.000 Euro si au creat relatii cu peste 1.000 de contacte noi, in peste 30 de intalniri de business si ateliere de dezvoltare. Toate se traduc in mai multa vizibilitate pentru ei, mai multe conexiuni de business si recomandari calificate.

Indiferent că vorbim despre promovarea unui business sau despre căutarea unor noi oportunităţi profesionale, networking-ul este un element de baza al relationarii oamenilor si un pion important in dezvoltarea oricarei afaceri.

MORE Networking este o comunitate necompetitionala de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente si freelanceri care isi propun sa redefineasca experienta de business networking, prin intalniri bilunare de networking, ateliere de networking si evenimente de educatie antreprenoriala.

More Networking este comunitatea oamenilor care creaza relatii si nu baze de date.

Parteneri media Ziarul News – cotidianul antreprenorilor romani
Parteneri strategici – Chateau Vartely, Thermomix Romania.
Partener foto Lens of Alex

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Top cinci aplicații industriale pentru coboți

mie iul. 27 , 2022
Top cinci aplicații industriale pentru coboți • În ce aplicații sunt folosiți cel mai frecvent coboții? În timp ce coboții pot fi folosiți în orice procese de lucru, de la lipire la înșurubare, șlefuire etc., 70% dintre aplicațiile lor se încadrează în categoriile „preluare și plasare”, asamblare și manipulare a […]