Sport3. Încep înscrierile pentru Cupa Sectorului 3

Sport3. Încep înscrierile pentru Cupa Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 are onoarea de a vă invita să participați la Cupa Sectorului 3, prima competiție sportivă cetățenească de amploare, organizată la nivelul Capitalei în ultimii 30 de ani.

Vă putem spune că, în curând, noile baze sportive ale Sectorului 3 vor găzdui campionate la următoarele sporturi: fotbal, tenis cu piciorul, tenis de câmp și tenis de masă.

Așadar, dacă îți place să practici unul dintre aceste sporturi și dacă vrei să simți spiritul unei competiții de amploare te invităm să te înscrii până la data de 7 septembrie 2022 pe platforma online dedicată acestui eveniment la următorul link secțiunea Cupa Sectorului 3: https://sport3.primarie3.ro/

Data începerii competiției: 9 septembrie 2022

Locul de desfășurare: Baza sportivă – Calea Vitan

Cum vă puteți înscrie

Înscrierile pentru campionatul de fotbal și cel de tenis cu piciorul se fac la nivel de echipă. Așadar dacă ai minimum cinci prieteni cu care joci de obicei fotbal în timpul liber te invităm să-ți înscrii echipa pe platforma online. La fel, dacă îți place tenisul cu piciorul, platforma acceptă doar echipe compuse din 3 sportivi. Pentru tenisul de câmp și cel de masă înscrierile se fac individual.

Așa că, dacă ai cel puțin 12 ani și până în 17 ani, te poți înscrie cu acordul părinților la oricare dintre competiții, la categoria de vârstă dedicată în platforma online. De asemenea, dacă ai peste 17 ani poți să te înscrii în competiție în cea de-a doua categorie de vârstă.

Ce vă propunem

Ne dorim nu o confruntare, ci o întâlnire sportivă între cetățenii Sectorului 3 pe cele mai moderne terenuri publice de sport din București. Câștigătorii competițiilor vor fi premiați de Primăria Sectorului 3, iar fair play-ul va fi cuvântul de ordine al Cupei Sectorului 3.

Cupa Sectorului 3 va fi primul eveniment dintr-o serie pe care dorim să o organizăm anual, iar implicarea dumneavoastră este cel mai mare premiu pentru comunitate.

Foarte important: Consultați regulamentul competiției afișat în pagina de înscrieri online.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Comuna PANCESTI: Anunt finalizare proiect din 28.07.2022

joi iul. 28 , 2022
Sigla-Site-Ziarul-News-2021