Expoziția de tehnică militară

ZIUA MOTOMECANIZATELOR LA MUZEUL MILITAR NAȚIONAL

Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” anunță deschiderea, în data de 30 iulie 2022, a expoziției de tehnică militară automobilistică intitulată Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar Național, în colaborare cu Secția Autospeciale și Vehicule Militare Istorice din cadrul Retromobil Club România, la sediul din strada Mircea Vulcănescu nr. 125-127. Expoziția va putea fi vizitată doar sâmbătă, 30 iulie, între orele 12.00-19.00, iar intrarea în muzeu va fi liberă.

Pentru a marca în mod special împlinirea a 103 ani de la înființarea primei unități de care de luptă în Armata Română la 1 august 1919, Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” și Secția Autospeciale și Vehicule Militare Istorice din cadrul Retromobil Club România vă oferă ocazia să admirați o colecție unică de vehicule militare de epocă.

Expoziția cuprinde atât exponatele aflate în Parcul de tehnică al muzeului, cum ar fi blindatele și tractoarele de artilerie ce s-au aflat în uzul Armatei Române, cât și pe cele aflate în colecțiile celor pasionați de automobilele militare de epocă, atât românești, cât și străine.

Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”, una din cele mai vechi și prestigioase instituții de cultură din domeniul istoriei militare autentice românești este deținătorul unui patrimoniu de specialitate de mare valoare, care cuprinde cea mai mare colecție publică de vehicule militare, de la apariția acestora, până în contemporaneitate.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar Național

joi iul. 28 , 2022
Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar Național Dragi prieteni ai muzeului nostru! De această dată ne adresăm acelora dintre voi, mai mici sau mai mari, care iubesc mașinuțele. Dar, când spunem mașinuțe, nu ne gândim la cele mici, pentru cei mici, ci la cele mari, și pentru cei mici, dar și […]