Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar Național

Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar Național

Dragi prieteni ai muzeului nostru!

De această dată ne adresăm acelora dintre voi, mai mici sau mai mari, care iubesc mașinuțele. Dar, când spunem mașinuțe, nu ne gândim la cele mici, pentru cei mici, ci la cele mari, și pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Și, fiindcă noi suntem Muzeul Militar Național, normal că ne gândim, bineînțeles, la mașinile militare.

Împreună cu partenerii noștri, cel puțin la fel de pasionați ca și voi, membri ai Secției Autospeciale și Vehicule Militare Istorice din cadrul Retromobil Club România, și gândindu-ne la faptul că pe 1 august tanchiștii împlinesc 103 ani de când primele care de luptă au rulat în rândurile Armatei Române, sâmbătă, pe 30 iulie, între orele 12.00 și 19.00, în curtea noastră, vă vom delecta cu o expoziție de automobile și motociclete militare care au scris pagini în istoria militară contemporană. Și pentru ca să includem această latură istorică ce ne onorează, în amintirea vechilor unități ale armatei, am intitulat evenimentul Ziua Motomecanizatelor.

Sperăm să ne treceți pragul în rânduri cât mai mari și să vă delectați cu exponatele pregătite și lustruite, gata pentru paradă!

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

USAID HUMANITARIAN ASSISTANCE PROVIDED TO THE PEOPLE OF UKRAINE SURPASSES $1 BILLION SINCE RUSSIA’S INVASION

joi iul. 28 , 2022
USAID HUMANITARIAN ASSISTANCE PROVIDED TO THE PEOPLE OF UKRAINE SURPASSES $1 BILLION SINCE RUSSIA’S INVASION The United States, through the U.S. Agency for International Development (USAID), is proud to announce nearly $74 million in additional humanitarian assistance to support the Ukrainian people affected by Russia’s unprovoked war. This brings the […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021