Număr record de candidați admiși în sesiunea iulie 2022 la programele universitare de licență din cadrul Academiei de Studii Economice din București! Nou concurs la începutul lunii septembrie.

Număr record de candidați admiși în sesiunea iulie 2022 la programele universitare de licență din cadrul Academiei de Studii Economice din București! Nou concurs la începutul lunii
septembrie.

Admiterea la Academia de Studii Economice din București la programele universitare de licență, sesiunea iulie 2022, s-a finalizat cu un număr record
de candidați admiși – 5964. Îi felicităm pe cei care din toamnă vor fi studenți la ASE și le urăm succes în noua etapă a vieții lor!

”Dragi studenți, vă doresc să fiți ambițioși, să aveți încredere în voi pentru a face față tuturor provocărilor, să nu vă lipsească energia și curajul, să fiţi cât mai activi pentru a vă bucura de performanțele obținute prin competiție! Suntem mândri de a vă primi în marea noastră comunitate universitară!”, spune prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE. Cea mai bună universitate economică și de administrație publică din Europa de Sud-Est anunță organizarea unui concurs de admitere în toamnă, la începutul lunii septembrie, cu o ofertă de școlarizare de aproximativ 400 de locuri la programele universitare de licenţă cu frecvență și aproximativ 200 de locuri la învățământul la distanță și cu frecvență redusă. Oferta finală de locuri pentru fiecare program va fi disponibilă începând cu 1 septembrie pe toate canalele de informare ale universității: www.ase.ro, pagina oficială de facebook și instagram. Înscrierile vor începe luni, 5 septembrie, și se vor termina joi, 8 septembrie, ora 14.00. Înscrierile se desfășoară online prin încărcarea documentelor de concurs și plata taxei de înscriere pe platforma admitere.ase.ro. Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere septembrie 2022, candidații au la dispoziție paginile instituționale Admitere Licență 2022, Facebook, Instagram. ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional în topuri de prestigiu, care își continuă trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education University Impact Rankings 2022, ocupând locul 301-400 la nivel mondial și locul I în România.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie și Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2022. Angajatorii apreciază foarte bine diploma de absolvent al ASE, care constituie garanția unui viitor sigur și a celei mai bune inserții pe piața muncii. O confirmă și influentul QS World University Rankings – ASE este universitatea unde 86% dintre absolvenți își găsesc de lucru în domeniul studiat în primele 6 luni de la terminarea facultății. Depinde de absolvenții ASE să aibă un viitor sigur și bine plătit, toate condițiile sunt create. Studenții ASE beneficiază de peste 3400 de burse de performanță, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus, peste 3000 de locuri de practică și internshipuri la firme de top. Pentru studenții din țară ASE pune la dispoziție 4000 de locuri în căminele proprii.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Regatul Spaniei – Prelungirea grevei însoțitorilor de zbor ai companiei RYANAIR

vin iul. 29 , 2022
Regatul Spaniei – Prelungirea grevei însoțitorilor de zbor ai companiei RYANAIR Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească înspre și dinspre Regatul Spaniei, pe cale aeriană, că mai multe organizații sindicale au anunțat prelungirea grevei însoțitorilor de zbor ai companiei aeriene RYANAIR, în […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021