UNTOLD SE CONECTEAZĂ LA VODAFONE GIGANETWORK

Clienții Vodafone primesc premii, dar și reduceri la achiziționarea
abonamentelor la festival și la produsele partenerilor din Vodafone Happy

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume se conectează la Vodafone GigaNetwork 5G și FIBRĂ pentru derularea evenimentului organizat între 4 și 7 august la Cluj-Napoca. Vodafone este, astfel, partener de conectare al UNTOLD și asigură rețelele fixă și mobilă pentru a oferi participanților la festival o experiență cât mai plăcută.

O conexiune bună și de încredere la internet ajută la evitarea aglomerației generate ca urmare a comunicării lente între sistemele utilizate în punctele de acces, pentru alimentarea cardurilor sau pentru efectuarea de plăți. Organizatorii UNTOLD contează pe rețelele Vodafone astfel încât participanții să se bucure de cât mai multe concerte și de experiențele inedite oferite în cadrul festivalului.

„Vodafone unește generațiile și dă tonul în materie de tehnologie și conectivitate la
UNTOLD. Alăturarea Vodafone la cel mai mare festival de muzică din România ne permite să arătăm atâtor generații că tehnologia în sine este o emoție pozitivă, indiferent de generația căreia îi aparții. Experiența oferită de Vodafone este o garanție că bucuria de la UNTOLD poate să fie împărțită și cu cei de acasă, indiferent că e vorba de social media, un apel video sau un telefon către cei dragi. Astăzi, mai mult ca niciodată, Vodafone unește oameni și comunități, dă puls orașului și dă tonul în materie de tehnologie. Suntem îndrăzneți și efervescenți, iar UNTOLD se bazează pe rețeaua mobilă certificată „Best in test” de către auditorul independent umlaut și pe rețeaua fixă care asigură cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România, conform evaluărilor aceluiași auditor”, a declarat Alexandra Olaru, director Legal and External Affairs la Vodafone România.

Pentru clienții Vodafone care își doresc să participe la UNTOLD, dar încă nu și-au achiziționat abonamente, Vodafone oferă discounturi speciale la achiziția lor, prin programul de loialitate Vodafone Happy, disponibil în aplicația mobilă My Vodafone. Totodată, clienții Vodafone prezenți la eveniment beneficiază de o serie de alte reduceri ce pot fi, de asemenea, accesate în Vodafone Happy. Nu în ultimul rând, clienții Vodafone aflați la UNTOLD care salvează în perioada festivalului unul dintre voucherele disponibile în Vodafone Happy, participă la tragerea la sorți pentru premiile oferite de Vodafone constând în gadget-uri.

Ce artiști vezi vara aceasta la UNTOLD?

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc, în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. La UNTOLD 2022 îi vei putea vedea pe J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

CONTACT:
Ioana Chereji
PR Manager UNTOLD
ioana.chereji@untold.com

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

GUVERNUL ROMANIEI: ANUNT PUBLIC

sâm iul. 30 , 2022
ANUNŢ PUBLIC Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, având sediul în Piața Victoriei nr. 1, Sector 1, București, titular al Strategiei Naționale privind Economia Circulară, anunță publicul interesat asupra realizării primei versiuni a acesteia și declanșarea etapei de încadrare, conform H.G. nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare […]