Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

UNTOLD SE CONECTEAZĂ LA VODAFONE GIGANETWORK

Clienții Vodafone primesc premii, dar și reduceri la achiziționarea
abonamentelor la festival și la produsele partenerilor din Vodafone Happy

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume se conectează la Vodafone GigaNetwork 5G și FIBRĂ pentru derularea evenimentului organizat între 4 și 7 august la Cluj-Napoca. Vodafone este, astfel, partener de conectare al UNTOLD și asigură rețelele fixă și mobilă pentru a oferi participanților la festival o experiență cât mai plăcută.

O conexiune bună și de încredere la internet ajută la evitarea aglomerației generate ca urmare a comunicării lente între sistemele utilizate în punctele de acces, pentru alimentarea cardurilor sau pentru efectuarea de plăți. Organizatorii UNTOLD contează pe rețelele Vodafone astfel încât participanții să se bucure de cât mai multe concerte și de experiențele inedite oferite în cadrul festivalului.

„Vodafone unește generațiile și dă tonul în materie de tehnologie și conectivitate la
UNTOLD. Alăturarea Vodafone la cel mai mare festival de muzică din România ne permite să arătăm atâtor generații că tehnologia în sine este o emoție pozitivă, indiferent de generația căreia îi aparții. Experiența oferită de Vodafone este o garanție că bucuria de la UNTOLD poate să fie împărțită și cu cei de acasă, indiferent că e vorba de social media, un apel video sau un telefon către cei dragi. Astăzi, mai mult ca niciodată, Vodafone unește oameni și comunități, dă puls orașului și dă tonul în materie de tehnologie. Suntem îndrăzneți și efervescenți, iar UNTOLD se bazează pe rețeaua mobilă certificată „Best in test” de către auditorul independent umlaut și pe rețeaua fixă care asigură cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România, conform evaluărilor aceluiași auditor”, a declarat Alexandra Olaru, director Legal and External Affairs la Vodafone România.

Pentru clienții Vodafone care își doresc să participe la UNTOLD, dar încă nu și-au achiziționat abonamente, Vodafone oferă discounturi speciale la achiziția lor, prin programul de loialitate Vodafone Happy, disponibil în aplicația mobilă My Vodafone. Totodată, clienții Vodafone prezenți la eveniment beneficiază de o serie de alte reduceri ce pot fi, de asemenea, accesate în Vodafone Happy. Nu în ultimul rând, clienții Vodafone aflați la UNTOLD care salvează în perioada festivalului unul dintre voucherele disponibile în Vodafone Happy, participă la tragerea la sorți pentru premiile oferite de Vodafone constând în gadget-uri.

Ce artiști vezi vara aceasta la UNTOLD?

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc, în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. La UNTOLD 2022 îi vei putea vedea pe J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

CONTACT:
Ioana Chereji
PR Manager UNTOLD
ioana.chereji@untold.com

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »