Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

OFA UGIR a lansat ediția a doua a primei competiții din România dedicate femeilor antreprenor – OFA STARTUP ANGELS!

lun aug. 1 , 2022
OFA UGIR a lansat ediția a doua a primei competiții din România dedicate femeilor antreprenor – OFA STARTUP ANGELS! Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, OFA UGIR, a dat startul ediției cu numărul doi a primei competiții de pitching din România, adresate femeilor antreprenor. În acest an competiția va sprijini femeile […]