Asociația ESMOD ALUMNI ROMANIA a marcat săptămâna trecută deschiderea unei importante colaborări cu Grupul Internațional ESMOND INTERNATIONAL FASHION UNIVERSITY GROUP

Asociația ESMOD ALUMNI ROMANIA a marcat săptămâna trecută deschiderea unei importante colaborări cu Grupul Internațional ESMOND INTERNATIONAL FASHION UNIVERSITY GROUP

Astfel, joi, 21 iulie 2022 Asociația ESMOD ALUMNI ROMANIA a sărbătorit alături de membrii, partenerii, sponsorii și prietenii săi, prima asociație a diplomaților scolii de arte și tehnici ale modei din România născută în urma colaborării benefice dintre Grupul Internațional ESMOND INTERNATIONAL FASHION UNIVERSITY GROUP și Asociația ESMOD ALUMNI Romania, școală în care se pregătesc viitorii specialiști ai industriei modei din lume.
Evenimentul a fost găzduit de Ambasada Franței la București, la inițiativa E.S. Ambasadoarea Republicii Franceze, Laurence Auer, prilej cu care au defilat cu creațiile lor câțiva artiști ambasadori ai modei românești printre care și cunoscuta creatoare de modă Elena Perseil, care este absolventă a prestigioasei școli ESMOD Paris.
Grupul Internațional ESMOND INTERNATIONAL FASHION UNIVERSITY GROUP a sărbătorit anul trecut 180 de ani de activitate și a marcat prezența cu tradiție și inovație în industria modei în 18 școli deschise 13 țări, reprezentat de doamna Anne Viallon, care a studiat încă din anul 2016 necesitatea și oportunitatea deschiderii unei școli de profil la București: „Din punct de vedere geografic Bucureștiul este situat la răscrucea dintre vestul și estul Europei și este un oraș ofertant. Astăzi, el joacă un rol esențial în deschiderea învățământului francofon la nivel teritorial în România, și suntem în studiu de piață. Franța este, de asemenea, unul dintre partenerii economici privilegiați ai acestei țări, cu o industrie istorică dedicată îmbrăcămintei textile care a cunoscut o creștere dinamică de câțiva ani. Cu toate aceste valori adăugate, bazate pe elementele comune pe care țările noastre le împărtășesc, sunt sigură că vom putea coopera și contribui într-un fel sau altul la dinamica educațională în această lume în continuă schimbare.”

Asociația ESMOD ALUMNI ROMANIA reunește foști absolvenți ai școlii ESMOD de la PARIS, exponenții modei de înalt profesionalism din România, este condusă de doamna președinte Silvia Terziu, care a declarat: “ Asociația ESMOD ALUMNI ROMANIA a fost creată pentru inițiative durabile și sustenabile care să ducă la dezvoltarea industriei educaționale ale modei de înalt nivel în România. Am reușit să strângem până acum sub această umbrelă un număr de 22 de studenți absolvenți ai ESMOD de origine română. Deschiderea pe care o au instituțiile franceze și instituțiile educaționale romanești pentru această colaborare cu cea mai veche scoală de modă din lume, ESMOD, nu face decât să mă bucure și să mă onoreze în același timp. Am avut un maraton de întâlniri importante pe această temă încă din anul 2016 și pot să vă spun că există cu adevărat necesitatea deschiderii unei școli de modă cu renume internațional la București, care să ofere deopotrivă cursuri de scurtă și de lungă durată axate pe disciplinele de Fashion Design și pe Business of Fashion. Societățile care activează în domeniul industriei textile au o nevoie acută de forță de muncă calificată la nivel înalt, iar prin această colaborare pe care am inițiat-o cu Grupul Internațional ESMOND INTERNATIONAL FASHION UNIVERSITY GROUP vom fi în măsură să livrăm către acestea personal calificat și creativ.”

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Edilul Sectorului 1 solicită sprijinul cetățenilor pentru deschiderea parcării de sub Pasajul Basarab

lun aug. 1 , 2022
Edilul Sectorului 1 solicită sprijinul cetățenilor pentru deschiderea parcării de sub Pasajul Basarab Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face apel la cetățenii care locuiesc în zona Nicolae Titulescu – Banu Manta să o susțină în demersul de deschidere a parcării de sub Pasajul Basarab, închisă de mai bine de 10 […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021