Edilul Sectorului 1 solicită sprijinul cetățenilor pentru deschiderea parcării de sub Pasajul Basarab

Edilul Sectorului 1 solicită sprijinul cetățenilor pentru deschiderea parcării de sub Pasajul Basarab

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face apel la cetățenii care locuiesc în zona Nicolae Titulescu – Banu Manta să o susțină în demersul de deschidere a parcării de sub Pasajul Basarab, închisă de mai bine de 10 ani.

Consiliul General al Municipiului București a respins, în ședința din 29 iulie 2022, cu 24 de voturi „pentru” și 25 de „abțineri”, Proiectul de hotărâre privind transmiterea din administrarea CGMB în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1, a parcajului suprateran exterior, sub pasaj Basarab aferent obiectivului de investiții „Pasaj rutier denivelat superior Basarab”, în vederea derulării de lucrări de mentenanță și întreținere.

“PNL a votat în împotriva deschiderii parcării de sub Pasajul Basarab și transformarea acesteia în parcare de reședință pentru 65 de rezidenți din zonă. Deși au promis că vor vota… Au blocat totul din nou. Fără motiv, fără argument. Reamintesc că această parcare stă închisă de mai bine de 10 ani iar eu am reușit la începutul anului să obțin toate avizele pentru deschiderea ei. Avem nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Iar PNL face ce știe mai bine. Blochează tot fără argumente,” a declarat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 va participa la următoarea ședință a Consiliului General pentru a susține acest proiect și invită locuitorii din apropierea Pasajului Basarab să i se alăture în acest demers.

“Fac un apel la cetățeni și îi rog pe rezidenții din zona podului Basarab care așteaptă de ani de zile să fie deschisă parcarea să vină alături de mine la următoarea ședință de la PMB ca să vadă cu ochii lor ipocrizia și cinismul consilierilor care ne blochează proiectele comunității. Ceea ce fac consilierii PNL la nivel de București este o bătaie de joc la adresa comunității,” a mai afirmat primarul Sectorului 1.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Universitatea Ovidius din Constanța a organizat o nouă întâlnire în cadrul proiectului european „Violența simbolică în termeni de gen”

lun aug. 1 , 2022
Universitatea Ovidius din Constanța a organizat o nouă întâlnire în cadrul proiectului european „Violența simbolică în termeni de gen” Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat sâmbătă, 30 iulie 2022, cea de-a treia întâlnire transnațională din cadrul proiectului Symbolic Violence in Terms of Gender, cod 2020-3-TR01-KA205-096725, finanțat prin Programul european […]