OFA UGIR a lansat ediția a doua a primei competiții din România dedicate femeilor antreprenor – OFA STARTUP ANGELS!

OFA UGIR a lansat ediția a doua a primei competiții din România dedicate femeilor antreprenor – OFA STARTUP ANGELS!

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, OFA UGIR, a dat startul ediției cu numărul doi a primei competiții de pitching din România, adresate femeilor antreprenor.
În acest an competiția va sprijini femeile antreprenor care doresc să obțină finanțare în cadrul programului Start-up Nation 2022.
Dacă dorești să ai cele mai bune șanse de a câștiga finanțarea oferită de Guvern, înscrie-te în concurs!
Pe data de 16 august, cele 3 idei de afaceri declarate câștigătoare de juriul competiției, își vor primi premiul – consultanții desemnați de OFA UGIR vor scrie aplicațiile ce vor fi depuse pentru finanțare, respectând cerințele și criteriile programului Start-up Nation 2022.
Așa accesezi cei 200.000 lei nerambursabili ca să-ți începi afacerea în 2022. Se estimează un număr de 50.000 de beneficiari pentru Pilonul I Start-up Nation România.

În competiție se pot înscrie pe website-ul https://ofa.ugir.ro/ofa-startup-angels-s2/, orice companie românească care îndeplinește cumulativ următoarele criterii:
• minimum 50% acționariat feminin,
• acționariatul are cetățenie română,
• deține un site de prezentare sau o platformă online (magazin online, pagina de facebook, instagram) pentru produsele/ serviciile oferite,
• Completeaza formularul de înscriere de pe site-ul www.ofa.ugir.ro conform cerintelor programului Start-up Nation,
• ATENȚIE! Se pot înscrie și participantele de la editia I a competitiei OFA STARTUP ANGELS din anul 2021,
• Se incadreaza in codurile CAEN eligibile detaliate in Anexa 1 din Regulament.
• Se incadreaza în cerintele de eligibilitate ale Start-up Nation.

Mihaela Pascariu și Ana-Maria Icătoiu, consultanți pentru afaceri și atragere finanțări guvernamentale și europene cu experiență de peste 18 ani, sunt ”zânele cu penița” care vor pune ideile voastre de afaceri în rigorile programului Start-up Nation.
Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată la nivel național, are o singură etapă de evaluare, în baza eligibilității formularelor de înscriere conform cerințelor Start-up Nation.
Etapele competiției:
• 28 iulie – 14 august – perioada de înscriere pe pagina ofa.ugir.ro
• 15 august – evaluare proiecte înscrise în competiție, conform grilei de evaluare din programul Start-up Nation.
Femeile antreprenor reprezintă peste 36% din acționariatul firmelor românești. Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei cifră de afaceri.
”Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată de patronatul OFA UGIR, pentru că noi considerăm că femeile antreprenor reprezintă viitorul economiei românești!” susține Mirabela Miron, Președinte OFA UGIR. Și noi sprijinim și promovăm antreprenoriatul feminin și susținem inițiativele de business ale femeilor.


Manager al proiectului național OFA STARTUP ANGELS este Amalia Georgescu, antreprenor de succes, Coordonanor al domeniului de interes Antreprenoriat.
Partenerii oficiali ai evenimentului: AVISSO, Biocomp, Ageo Biz, Impact Assessment, Renate Popescu-consultant în afaceri, Euro Smart DPO, Clinica Endorfine.

Am dat startul primei competitii ce sustine antreprenoriatul feminin din Romania!
✨Cea de-a doua editie OFA STARTUP ANGELS este o editie speciala dedicata proiectelor Start-Up Nation.✨
Vrei sa iti oferim consultanta si sa castigi scrierea proiectul gratuit?
✨ Completeaza formularul de inscriere de pe https://fb.me/e/4MoYpF873 si ai sansa sa fii printre cele 3 finaliste carora le pregatim proiectul pentru a aplica spre finantare.
si ai sansa sa fii printre cele 3 finaliste carora le pregatim proiectul pentru a aplica spre finantare.
si ai sansa sa fii printre cele 3 finaliste carora le pregatim proiectul pentru a aplica spre finantare.
Partenerii media ai OFA STARTUP ANGELS sunt: Iași TV Life, Ziarul News-cotidian national, Curierul Național, Gazeta de Sud, Revista Glare.

 Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Rețeta săptămânii recomandată de doamna Nisrin Stoica, fondator Horeca Culinary School și elaborată de Vlad Niculescu pastry chef/ Chocolatier Atelier Boem

lun aug. 1 , 2022
Rețeta săptămânii recomandată de doamna Nisrin Stoica, fondator Horeca Culinary School și elaborată de Vlad Niculescu pastry chef/ Chocolatier Atelier Boem este un preparat rapid și gustos cu timp rapid de preparare : Flan à la Vanillé Aluatul de tartă 250g făină 125g unt moale 60g zahăr 30g apă rece […]