Bucharest OUT by ZEXE, Herăstrău ZEXE Herăstrău – un colț de rai în inima Bucureștiului

Bucharest OUT by ZEXE Herăstrău

ZEXE Herăstrău – un colț de rai în inima Bucureștiului

ZEXE HERĂSTRĂU- cel mai nou restaurant deschis pe Șoseaua Nordului ascunde un cadru natural de poveste pe malul lacului Herăstrău și propune un mix al gustului bucătăriei latine brodat cu savoarea tradiției culinare românești. Cu o terasă cosmopolită, înconjurată de verdeață, restaurantul are toate elementele pentru care să devină oaza de relaxare a iubitorilor de frumos, de mâncăruri rafinate și de mese pline de culoare și voie bună. Dacă nu ai plecat încă în vacanță și vrei să ieși din casă, într-un cadru de poveste, în inima Bureștiului, atunci ZEXE Herăstrău este alegerea perfectă!
Cum luna lui Cuptor ne duce cu gândul la mare, nisip și mirosul brizei Mediteranei, ZEXE Herăstrău introduce referințe de vacanță și cocktail-uri pline de viață și de energia caldă a lui ‘a fi’. Într-un cadru de basm, poti savura jocul culinar al ingredientelor de sezon, te poti bucura de o ieșire cu prietenii într-o atmosfera feerică, unde bunul gust, seriozitatea și profesionalismul culinar sunt la ele acasă.

Când vorbim despre excelența în bucătărie, la ZEXE Herăstrău, preparatele culinare din zona Mediteranei se află în fruntea listei. Din Italia și până în Grecia, pe țărmurile prietenoase ale acestei mari întinderi de apă au apărut culturi diverse, cu tradiții culinare în care se întâlnesc ingrediente de tot felul. Clima blânda și marea darnică au oferit oamenilor posibilitatea de a dezvolta o gastronomie în care simplitatea se impletește cu calitatea. Uleiul de măsline, peștele, roșiile, legumele și plantele aromatice sunt ingrediente care în preparatele mediteraneene se folosesc la adevarata lor valoare. Bucătăria mediteraneană înglobează cele mai versatile, populare și sănătoase culturi culinare ale Europei, fiind considerată elixirul tinereții. Punând accentul pe gătitul alimentelor în stare cât mai proaspătă și pe uleiul de măsline, considerat aur lichid, preparatele mediteraneene din meniul variat al restaurantului ZEXE Herăstrău îți îmbată simțurile cu cele mai gustoase și savuroase delicatese care au grijă de frumusețea, sănătatea și silueta ta!
Descoperă în rândurile care urmează 5 feluri de mâncare din bucătăria mediteraneană care încântă orice gurmand.
Salată de rucola cu somon sălbatic afumat cu dressing de hrean, usturoi sălbatic, salvie, mentă și semințe de rodie.


– Salată cu frunze de spanac, brânză de capră, semințe de dovleac coapte cu dressing de zmeură.


– Calcan de Marea Neagră la grătar sau prăjit.


– File de biban de mare la cuptor cu unt aromatizat și garnitură de dovlecei verzi și ardei.

– Somon la grătar cu garnitură de legume proaspete sotate în unt cu sos de ghimbir.

Povestile care merită spuse mai departe încep la ZEXE Herăstrău cu o masă savuroasă, continuă cu o sticlă din vinul preferat și sunt permanent însuflețite de oamenii dragi pe care îi ai alături!
Descoperă magia din jurul meselor servite la ZEXE Herăstrău și deschide ușa unei experiențe culinare inedite!

www.zexeherastrau.ro
Adresă: Șoseaua Nordului, 7-9 (ultima intrare venind dinspre Ambasada Chinei), chiar în spatele Rotii Mari din incinta locului de joaca Miramagica.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

C.N.T.E.E Transelectrica S.A.: COMPLETAREA CONVOCATORULUI ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACȚIONARILOR

joi aug. 4 , 2022
COMPLETAREA CONVOCATORULUIADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACȚIONARILOR (conform solicitării acționarului Statul Român reprezentat prin Secretariatul General al Guvernului în conformitate cu art.11 alin.(5) din O.U.G. nr.68/2019) Directoratul C.N.T.E.E. „Transelectrica”–SA, societate administrată în sistem dualist, cu sediul social în str. Olteni nr. 2–4, clădirea „PLATINUM Center”, sector 3, București, înmatriculată la Oficiul […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021