Țapul gigantic Kozel își face apariția la festivalul UNTOLD

Brandul de bere Kozel este sponsor oficial al unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume

Construcția gigantică sub formă de țap, care a acaparat Bucureștiul în urmă cu trei luni de zile, se mută în perioada 4-7 august, la Cluj, în cadrul festivalului UNTOLD. Construcția de 15 metri înălțime este simbolul brandului de bere Kozel, celebra bere cehească lansată anul acesta pe piața din România de către Ursus Breweries.

Berea Kozel a devenit cunoscută în rândul consumatorilor pentru cele două beri, Kozel Premium și Kozel Dark, ce pot fi mixate în aceeași halbă sau savurate cu zahăr, miere, scortișoară. Aceste mixuri se numesc ritualuri speciale de servire, iar cu ocazia festivalului, Kozel își mărește gama, adăugând în premieră un ritual dedicat UNTOLD, ce va avea un ingredient total neașteptat în compoziție, și anume: fulgi ce ciocolată neagră. Acesta va fi disponibil, în exclusivitate, la Barul de draught de lângă Țapul Gigantic.

Totodată, în cadrul festivalului, vor fi montate șase aparate pentru colectarea dozelor, pentru a se încuraja astfel, ca în fiecare an, reciclarea. La colectarea unui număr de doze, participanții vor primi premii speciale și acces în interiorul țapului gigantic, de unde vor putea realiza gif-uri memorabile de la înălțime. Toate detaliile vor fi aflate de festivalieri în timpul evenimentului.
Zona Kozel din cadrul UNTOLD cuprinde un spațiu generos de relaxare, o zonă cu jocuri și divertisment, un barbershop cu hairstyliști pentru fete, cât și pentru băieți, pentru realizare unui look ȚAPăn de festival, photo cornere diverse și multe alte oportunități de relaxare și distracție.
Surprizele continuă și în data de 5 august, vineri seară, când va urca pe mainstage, în premieră, fanfara Damian & Brothers, care va realiza un moment artistic în parteneriat cu berea de calitate premium, Kozel.

Despre Ursus Breweries
Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Romgaz a finalizat cu succes tranzacția cu ExxonMobil   

vin aug. 5 , 2022
Romgaz a finalizat cu succes tranzacția cu ExxonMobil     S.N.G.N Romgaz S.A anunță finalizarea tranzacției de achiziție și transferul tuturor acțiunilor emise de (reprezentând 100% din capitalul social al) ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited care deține 50% din drepturile dobândite și din obligațiile asumate prin Acordul Petrolier pentru zona […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021