Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Oxygen Events organizează live online pe Zoom, joi 26 ianuarie 2023, de la 10.00 la 14.00- Conferinta    „România și Piața Liberă” 

Oxygen Events organizează live online pe Zoom, joi 26 ianuarie 2023, de la 10.00 la 14.00:        

                                                       Conferința

                                                    „România și Piața Liberă

Organizată cu sprijinul Băncii Naționale a României, Băncii Transilvania,

Nexte Renewable România, Fincrime, Universității Babeș-Bolyai.

Invitații Oxygen Events vin cu informații de care sigur este nevoie în activitatea tuturor, informații noi, la zi, necesare activității profesionale.

Vă invităm să participați la un eveniment care va aborda fără menajamente probleme actuale, în care ne confruntăm cu fragmentări ale fluxurilor economice internaționale și cu tensiuni geopolitice fără precedent la nivel regional. În contextul tranziției de la globalizarea eficienței la globalizarea rezistenței, România s-a evidențiat în peisajul economic mondial prin accelerări investiționale străine directe. România poate intra în top 10 economii ale Uniunii Europene și se poate apropia de media europeană din perspectiva indicatorului PIB/locuitor la paritate a puterii de cumpărare, scenariu condiționat de accelerarea reformelor structurale.

Evenimentul este organizat pe două sesiuni. Prima sesiune „România și piața liberă într-o lume în continuă transformare”, moderată de dl. Mircea Șcheau, Cercetător Asociat, Institutul de Cercetări Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai, va încearca să sumarizeze măsurile adoptate de România ca un răspuns la valurile de provocări și la succesiunea de crize, începând cu cea din anul 2008. Vor fi punctate, prin comparație, soluțiile adoptate și efectul acestora pe termen scurt, mediu și lung. Predicțiile economice strategice vor face parte dintr-o analiză efectuată cu profesionalism de invitați.

Cea de a doua sesiune, „Noua realitate în energie: Mai are viitor piața liberă?”, va fi moderată de dl. Adrian Locusteanu, Head of Demand Thoughtworks, va analiza noua realitate din domeniul energetic și va scoate în evidență situația globală, poziția companiilor care operează pe plan național și greutățile cu care se confruntă pentru a asigura, împreună cu decidenții executive, susținerea efortului de acoperire a necesităților pe plan energetic. Problematicile vor fi abordate într-un context mai larg, dar cu focusare pe planurile și proiectele ce se doresc a fi implementate în viitorul apropiat, subiectele fiind abordate de invitați de prestigiu în domeniu

Înregistrare: http://conferinte.oxygen-events.ro/eveniment-in-desfasurare/

După înregistrare veți primi linkul de conectare la eveniment.

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare