Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Gina Bordaș, fondatoarea brandului Allurene: „Secretul unei priviri tinere și strălucitoare constă în modul în care tratăm semnele trecerii timpului”

Gina Bordaș, fondatoarea brandului Allurene: „Secretul unei priviri tinere și strălucitoare constă în modul în care tratăm semnele trecerii timpului”

Contactul vizual poate semnaliza emoții precum dragostea, ura, inteligența, înfiorarea, convingerea, sarcasmul și, uneori, minciuna. O mare parte a carismei se comunică prin contact vizual și, de multe ori, ți s-a întâmplat să ți se spună, atunci când se uită la tine interlocutorul, că arăți foarte bine.
În mod evident, ochii au o putere enormă, cu un efect aproape magic asupra altor persoane, iar contactul vizual, asemenea zâmbetului, poate transmite tot felul de semnale, în funcție de conținut și de context. Trebuie doar să știi să cum să-l folosești și să îngrijești zona ochilor. Iar datorită caracteristicii lor pozitive pe care le asociem cu zona liberă de riduri, apreciem astfel de oameni ca fiind mai convingători, mai tineri, mai strălucitori.


Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și mai predispusă la îmbătrânire decât orice altă zonă de pe fața noastră. Iată de ce, este important să folosim o cremă contur pentru îngrijirea ochilor. Sinergia de ingrediente conținută de o cremă contur de ochi ajută la păstrarea zonei hidratate, fără riduri, edeme sau cearcăne, cu protecție împotriva radicalilor liberi.
Doamna Gina Bordaș, fondatoarea brandului de cosmetice românești Allurene, a studiat alături de echipa sa de specialiști cosmetologi modul în care zona oculară poate fi îngrijită în mod facil, rapid, deopotrivă de către femei și de bărbați. Ca urmare a acestor cercetări, a lansat provocarea tratării ridurilor din zona oculară utilizând crema contur pentru ochi Allurene Open my eyes.
Noutatea față de alte produse destinate îngrijirii zonei oculare constă în aceea că Allurene Open my eyes utilizează un cocteil de ingrediente active, care susțin hidratarea pielii din jurul ochilor, creșterea fermității, elasticității și protecției antirid a acesteia. Utilizând extracte vegetale pentru producerea cremei, a constatat că acestea îmbunătățesc circulația, reduc inflamația și previn apariția edemelor inestetice de sub pleoapa inferioară.
Crema contur ochi Allurene Open my eyes conține, în principal, un număr de 5 extracte vegetale, menite să calmeze și să descongestioneze întreaga secvență a zone oculare.

Gina Bordas

Astfel, Gina Bordaș a ales să combine în produsul său Allurene Open my eyes extractul de hammamelis, destinat îmbunătățirii circulației, cu extractul de arnică, care are un bine cunoscut rol inflamator și venotonic. A adăugat extractul de castan sălbatic, de nalbă și de ghimpe pentru a obține calmarea, decongestionarea și netezirea secvenței de piele pe care este aplicată, cu un puternic rol anti edem. Și, ca rețeta să fie completă, a adăugat hesperidină, cu rol antiinflamator și de protecție împotriva radicalilor liberi, alături de acidul hialuronic anhidru, scualan și ceramide într-o structură similară cu structura membranei lipidice a tenului, cu rol de creștere a fermității și elasticității pieli, hidratant și antirid.
Crema contur ochi Allurene Open my eyes este total diferită de alte creme similare, întrucât are o textură mai consistentă, conține ingrediente care nu provoacă iritații și care sunt specifice tratamentului zonei oculare. Pentru a obține cele mai bune rezultate, crema contur de ochi se utilizează integrată într-o rutină de îngrijire, împreună cu alte produse de curățare și hidratare din gama Allurene.
Crema contur ochi Allurene Open my eyes este testată oftalmologic și dermatologic și poate fi achiziționată de pe site-ul www.allurene.ro

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare