Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Brandul de parfumerie Testament Collection anunță o schimbare în structura de proprietate

Brandul de parfumerie Testament Collection anunță o schimbare în structura de proprietate

Testament Collection, brandul fondat de românul Bogdan Vlad în vârstă de 35 de ani, anunță o schimbare majoră în structura sa de proprietate.

După mai puțîn de 5 ani de existență pe piața parfumurilor de nișa, brandul a fost achiziționat în proporție de 50% de doi mari retaileri, Opatra London și Amory.

Testament Collection a câștigat rapid recunoaștere în întreaga lume, fiind disponibil în magazine de specialitate, de parfumerie de nișa din Londra, Dubai, Osaka, Paris și altele. Acest lucru se datorează calității produselor sale și dedicării fermecătoare a fondatorului său, Bogdan Vlad. Cu o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro, Testament Collection a atras atenția industriei parfumurilor de nișa.

Bogdan Vlad, founder Testament Collection

Cu această tranziție, Testament Collection se pregătește să lanseze trei colecții noi, dintre care două colecții de produse pentru casa, marcând astfel o nouă direcție în strategia sa de afaceri. De asemenea, brandul urmează să deschidă mai multe magazine în Regatul Unit, consolidându-și poziția pe piața parfumurilor de nișa.

Testament Collection a fost prezent la nenumărate târguri și expoziții de-a lungul anilor, care au contribuit la creșterea notorietății brandului. Desi Romania reprezintă doar un procent mic din comunitatea brandului, Testament Collection lucrează constant pentru îmbunătățirea experienței de shopping a clienților din România și din întreaga lume.

Acesta este un moment istoric pentru Testament Collection și pentru fondatorul său, Bogdan Vlad, care a creat un brand care a atras atenția internațională în doar câțiva ani de existență. Aceștia sunt doar primii pași în direcția creșterii brandului, și suntem siguri că viitorul va aduce noi și mai mari realizări.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare