Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ANGAJAȚI AI HOTELULUI JW MARRIOTT BUCHAREST AU VENIT LA AZIL PENTRU A GĂTI ȘI A DA O MÂNĂ DE AJUTOR  LA CURĂȚENIE 

ANGAJAȚI AI HOTELULUI JW MARRIOTT BUCHAREST AU VENIT LA AZIL PENTRU A GĂTI ȘI A DA O MÂNĂ DE AJUTOR  LA CURĂȚENIE 

 

Încă o acțiune extrem de frumoasă și emoționantă s-a derulat de curând la Căminul de persoane vârstnice din Hotarele județul Giurgiu.

O echipă de la hotelul Marriott Bucharest s-a deplasat la centru pentru a da o mână de ajutor și a le face o bucurie, bătrânilor din cămin.

Acțiunea s-a desfășurat cu participarea D-nei Maria Holtzhauser, recunoscută pentru implicarea în astfel de proiecte umanitare.

Asociația Maria Holtzhauser care îi poartă numele, s-a ocupat îndeaproape de acest centru de la înființare, din anul 2016, inițiind pentru asta diferite campanii și acțiuni.

A invitat de-a lungul timpului acolo artiști precum Gelu Voicu, Ileana Șipoteanu, Nicolae Datcu, Natalia Guberna, Silviu Biriș,  Manuela Hărăbor ,Ioana Sandu, Camelia Florescu, Lupu Rednic si Ansamblu Ciocârlia, etc. Aceștia au cântat în spectacolele umanitare care au loc periodic la căminul din Hotarele județul Giurgiu.

Ieri a fost însă ceva inedit.

Echipa venită de la JW  Marriott Bucharest Grand Hotel,  a ajutat la curățenie, a dereticat prin camere și spații comune,s-au șters geamuri,  dezinfectat băi, plantat flori, vopsit bănci, arbori și borduri, s-a defrișat vegetația abundentă, iar iarba a fost tunsă.

Chef Nicolae Lica împreună cu un bucătar iscusit au gătit pentru beneficiarii de acolo dar și pentru oaspeți.

Prânzul a fost un regal.

Tot ei au așezat și servit masa, ireproșabil, așa cum se întâmplă la restaurantele bune.

Bătrânii au fost tare încântați de vizită, de socializare dar și de darurile aduse.

Toate produsele folosite la curățenie cât și alimentele sau ingredientele necesare la prepararea mesei au fost furnizate de hotel Marriott.

Ba mai mult centrul are acum în dotare prosoape albe,imaculate și covorașe de baie, dăruite de hotelul de cinci stele.

O cafetieră și multă  cafea bună, sunt deja în bucătăria azilului, spre răsfățul de dimineață al tuturor.

Echipa a muncit într-un ritm susținut și armonios iar la sfârșit, rezultatele au fost excelente.

Ar fi minunat ca astfel de acțiuni să aibă loc mai des, mai ales la aceste centre sociale unde există o lipsă mare de personal.

Acestea au un impact emoțional pozitiv asupra stării de spirit a celor internați.

Plus bucurie imensă și zâmbet.

Seniorii noștri merită asta. Le-o datorăm.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Sigla-Site-Ziarul-News-2021
PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 6, în conformitate cu prevederile Ordonanței

Citeste mai mult »