Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Femeia care ascultă

Femeia care ascultă

Avea doar 23 de ani, de abia născuse cel de-al doilea copil când cancerul a dat primul semn în viața doamnei Mihaela, beneficiară HOSPICE Casa Speranței. Semn ignorat pentru că preocupările și grijile curente erau prea mari și aveau prioritate. Mai târziu, avea să primească dignosticul. “Cunoști boala, ai auzit de atâtea persoane în jurul tău bolnave, dar mintea și sufletul tău nu sunt capabile să cuprindă diagnosticul. Cum să crezi că tocmai tu treci prin asta?!”.

 Abandonată, dar nu dărâmată

În cei din familie nu a avut un sprijin. “Dar știți cum e să îți dorești mult să trăiești? Faci orice, chiar dacă ești de unul singur și nimănui căruia să îi împărtășești din dureri”. Așa determinată, și-a urmat viața, a făcut operația, a început chimioterapia, iar anii care s-au scurs au fost pe un alt format, dar bunicei. Din păcate, în 2019 boala a recidivat și a venit și diagnosticul de metastaze la plămâni. „Am luptat atât, știam că mai pot să duc, capeți rezistență”.

 Mai poate. Doamna Mihaela mai poate

Desenează, povestește, dar și ascultă poveștile altor paciente, își ia, spune ea, după caz porția de “și la alții e așa” sau de „uite că se poate și mai rău”. Doamna Mihaela a putut și poate. Își duce zilele așa cum vin, cu durerile, cu amărăciunile lor, dar peste neajunsuri triumfă bucuria că este încă în viață și se felicită pentru puterea de a lupta.

 Sunt eroi și eroine. Ei ne-au dovedit că pot chiar și atunci când greul pare insurmontabil. Dar eroii au nevoie de sprijin oricât de multe abilități ar avea. Iar voi îi puteți ajuta în această perioadă foarte simplu, deloc costisitor prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Haideți să îi ajutăm să se felicite pentru puterea de a lupta. – https://www.hospice.ro/3punct5hospice/

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Sigla-Site-Ziarul-News-2021
PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 6, în conformitate cu prevederile Ordonanței

Citeste mai mult »