Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Speranță

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Speranță

Se spune că nu doare cancerul. Pe mine prima dată m-a durut. Asta mi-a atras atenția și m-a făcut să merg la medic. Credeam că sunt răcită. Aveam niște dureri care radiau din spate către sân.

Doamna Ș., una dintre beneficiarele HOSPICE, a zis că a avut parte de un doctor bun. El și-a dat imediat seama de faptul că e bolnavă. I-a recomandat imediat să facă o tomografie CT, apoi o mamografie. Într-un timp destul de scurt a făcut și operația.

Unele persoane spun că femeile nu pot fi cu adevărat prietene. Totuși, în cazul domanei Ș. nu familia a fost cea care i-a oferit alinare și sprijin, ci prietenele ei. Ele au fost cele care au sunat-o în fiecare zi, care au vizitat-o la spital, care au încurajat-o. Cu toate că cei care te înconjoară chiar contează, ea și-a dorit să fie pe propriile forțe. Atunci a consolidat relația pe care o avea cu divinitatea.

Cumva, boala e cea care te luminează. Pui pauză la tot și îți dai seama ce e important în viață.

De HOSPICE Casa Speranței a aflat la biserică. Abia făcuse operația și nu apucase să-și procure o proteză. Era la o slujbă când o doamnă s-a așezat lângă ea și i-a zis despre fundație. Femeia sau îngerul trimis, așa cum o numește doamna Ș., i-a zis că poate primi o proteză de la fundație.

Mi-a plăcut atât de mult la HOSPICE încât am decis să rămân. Am fost și internată, iar atunci a fost momentul în care, după mulți ani, am reușit să mă relaxez total.

Doamna Ionela Ș. nu este singura eroină de la HOSPICE care are nevoie de alinare și sprijin. Orice persoană are dreptul de a beneficia de îngrijiri paliative. Pentru asta, toți acești oameni au nevoie și de sprijinul tău. Donează pentru SPERANȚĂ! Redirecționează, fără niciun cost pentru tine, 3,5% din impozitul pe venit către cauza HOSPICE Casa Speranței. – https://www.hospice.ro/3punct5hospice/

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Sigla-Site-Ziarul-News-2021
PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 6, în conformitate cu prevederile Ordonanței

Citeste mai mult »