Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Editura CUANTIC lansează la BOOKFEST 4 noi titluri!

Editura CUANTIC lansează la BOOKFEST 4 noi titluri!

 

Planul editorial al Editurii Cuantic este generat de succesul celor 10 titluri lansate din 2022 până acum, precum si de cele 4 cărți remarcabile, lansate la Bookfest si așteptate de cititori:

▪ Cioran și Securitatea (2023, 388 de pagini), de Stelian Tănase

▪Istoria României – Stat și cultură (1866 – 2018), (2023, 416 pagini), de Ovidiu Pecican

▪Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii, (2023, 402 pagini) de Constantin Cubleșan

▪Terapie pe salteaua de Pilates, (2023, 208 pagini) de Emilia Toma

Pe perioada târgului, cititorii vor beneficia de cărți cu autograful autorilor Stelian Tănase și Ovidiu Pecican, de cadouri (romanul De la zero) al Emiliei Toma și de alte surprize din partea editurii. Cartea biografică scrisă de Constantin Cubleșan include un bonus – romanul lui Leonida Neamțu – Strania Poveste a marelui joc, precum și o execuție grafică ce are două coperți principale.

Lansare carte Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii: Joi, 25 mai, ora 19.00, Scena ARCA, în prezența Dnei Cristina Bogdan (scriitoare și Conferențiar, Decan al Facultății de litere) și a Dlui Adrian Georgescu Jr. ( scriitor și jurnalist)

Lansare carte Terapie pe salteaua de PilatesVineri 26 mai, ora 19.00- Scena ARCA, în prezența Dnei Emilia Toma (scriitor), a lui Vicențiu Popa (vlogger, producător TV) și a Dnei Silvia Luican, fondator IZI Data).

Mai multe detalii despre cele mai noi apariții editoriale pe site-ul edituracuantic.ro.

 

 

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Sigla-Site-Ziarul-News-2021
PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 6, în conformitate cu prevederile Ordonanței

Citeste mai mult »