Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

CONVOCARE a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor societatii UNITATEA S.A.

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

CONVOCARE

a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor societatii UNITATEA S.A.

cu sediul in BUCURESTI, Str. Johann Strauss, Nr.2A, sector 2, J40/10834/1999, CUI 12534959

 

In temeiul disp. art.113 si art. 117 din Legea societatilor nr.31/1990, precum si al prevederilor  art.12 si art.13 din Actul Constitutiv al societatii UNITATEA S.A., Presedintele Consiliului de Administratie convoaca la Punctul de lucru din Sighetul Marmatiei, Str. Dragos Voda Nr. 69-71, actionarii inregistrati in Registrul de Evidenta al Actionarilor la data de referinta 15.06.2023, sa participe la AGEA, ce va avea loc la data de 06.07.2023 ora 12.00 pentru prima convocare, respectiv 07.07.2023 ora 12.00 pentru a doua convocare, cu urmatoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea formalizarii rezultatelor operatiunii de reactualizare a datelor registrului de evidenta a actionarilor societatii in conformitate cu Hotararea AGEA nr.1 din 23.04.2021 adoptata in unanimitate de catre actionarii societatii;
  2. Modificarea Art.4 din Actul constitutiv al societatii, in sensul reducerii capitalului social – in conformitate cu Hotararea AGEA nr.1 din 23.04.2021, aprobata in unanimitate de actionarii societatii ; astfel, capitalul social al societatii se va reduce   de la valoarea de 541.405 lei – la valoarea de 538.840 Lei, impartit in 215.536 actiuni, diferenta de 1026 actiuni fiind anulate.
  3. Consolidarea structurii actionariatului;

AGEA se va desfăşura la Punctul de lucru din Sighetul Marmatiei, Str.Dragos-Voda 69-71.

Actionarii detinatori de actiuni nominative au dreptul sa participe prin simpla prezentare a identitatii, dupa verificarea calitatii de actionar si a numarului de actiuni detinute, conform Registrului de Evidenta a Actionarilor la data de referinta din 15.05.2023.

Documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi se pot consulta si procura la punctul de lucru al societatii in zilele lucratoare, intre orele 8.00-12.00.

Pentru actionarii care doresc sa fie reprezentati in AGEA se vor solicita procuri speciale de reprezentare intocmite potrivit legii si Statutului societatii. Procurile se completeaza in 2 ex. originale, unul pentru reprezentant si unul pentru societate. Exemplarul pentru societate se depune la punctul de lucru al societatii, cu minimum 48 de ore inainte de AGEA, sub sanctiunea pierderii dreptului de vot in respectiva AGEA. Accesul in sala si prezenta se vor face astfel: pentru actionari, pe baza actului de identitate, pentru reprezentanti, cu prezentarea procurii de reprezentare pentru respectiva adunare generala in original si a actului de identitate, iar pentru mostenitorii actionarilor decedati, pe baza actelor legale doveditoare ale succesiunii.

Actionarii care doresc sa participe in sistem on-line vor trimite cerere la sediul societatii sau la punctul de lucru cu cel putin 5 zile inainte de ziua desfasurarii adunarii AGEA.

 UNITATEA S.A.

prin Presedintele Consiliului de Administratie,

Dinu Elena    

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »