Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Măsura ȘCOLII stă în lumina CĂRȚII

Măsura ȘCOLII stă în lumina CĂRȚII

Lumina aurie a soarelui de toamnă a deschis ieri, în București, porțile Colegiului Național Ion Neculce către un nou an școlar. Cu toții – elevi, părinți, învățători și profesori – s-au regăsit pentru un început de bun augur. Cu încredere, emoție și speranță. Cu bucurie, cu iubire, cu mult dor … Dorul de aproapele tău, dorul de elevi, dorul de profesori … Emoția întâlnirii bobocilor claselor a V-a cu doamnele diriginte.
Am regăsit în curtea școlii o mare familie … copii veseli, frumoși, părinți încărcați de emoția unui nou drum.
Deschidem drumuri, aducem lumină, dăruire și bucuria succesului copiilor noștri pe care părinții și-i doresc realizați și împliniți … ne răspunde ferm un profesor la întrebarea: Descrieți misiunea unui dascăl în maxim 10 cuvinte.
Fiecare zi este o lecție, fiecare oră aduce o întrebare ce așteaptă răspuns și îndrumare. Pe toți cei care ne calcă pragul, îi primim … cu brațele deschise, le oferim tot ce avem mai bun, ca să ajungă și mai buni … Cei mai buni – ne răspunde pe un ton cald Doamna Director Profesor Andreea Drăguleț.

„Începem anul școlar cu parfum de floare așezată timid pe un colț de bancă. Un semn că tot ce este mai bun și mai frumos va fi așezat pe calea tinerelor vlăstare, să ne bucurăm cu toții, părinți și dascăli, de ziua în care vom fi mândri pentru tot ce am clădit împreună” – ne transmite Doamna Diriginta Profesor Nicoleta Constantin.

„Copiii au venit copii – și vor pleca mai departe ca Oameni adevărați” a completat necontenit o mamică, pe semne a unui absolvent venit să își arate recunoștința față de dascălii lui de odinioară.

S-au bucurat alături de noi, elevii, părinții, profesorii, dar și prieteni de suflet, pentru care școala este și va rămâne adevărata măsură a oricărui om: Dl. Ionel – Florian Lixandru, Secretar de Stat la Ministerul Educației, Dna Inspector pentru Management Instituțional IS 1, Profesor Florina Voicu, Președintele FNAP, Dl. Ilea Eugen, Secția 4 Poliție reprezentați prin persoana D-lui Teodor Bălășoiu, Dl. Președinte ANRM. Petrescu Alexandru, D-na Președinte a Consiliului Local Sector 1, Daniela Popa și D-na Inspector Școlar ISMB Ruxandra Regalia.

Invitații au apreciat și aplaudat munca necontenită a cadrelor didactice ale Colegiului Național Ion Neculce, care alături și împreună cu părinții construiesc un liceu extraordinar din foarte multe puncte de vedere.

Prezentul copiilor noștri este doar bucuria lor de a descoperi astăzi lumea. Iar singura și adevărata măsură a școlii stă doar în lumina cărții. Felicitări Colegiului Național Ion Neculce pentru că luminează calea atâtor elevi și schimbă în bine destinele lor.

Le dorim mult succes în anul școlar 2023-2024 și ne bucurăm nespus că am făcut parte din echipa lor, chiar dacă, doar pentru câteva ore !

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »