Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Women Rally – Etapa a 3-a, Cluj-Napoca, 15-16 septembrie 2023                                                                                             

Women Rally – Etapa a 3-a, Cluj-Napoca, 15-16 septembrie 2023                                                                                                

 5 ani de Women Rally!

Etapa de la Cluj-Napoca le aduce pe Cristina Bâtlan și Carmen Amariei sub drapelul de start festiv!

 

În weekend, la Cluj-Napoca, se desfășoară cea de a treia etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Castrol, clasa de mașini electrice powered by George – Inovație BCR. Acest eveniment automobilistic dedicat doamnelor și domnișoarelor pasionate de motorsport va alinia zeci de mașini din toată țara și va marca 5 ani de la prima ediție Women Rally.

Pentru acest eveniment aniversar, organizatorii au pregătit participantelor un circuit special care să le testeze abilitățile la volanul propriilor mașini și să le ajute să se conecteze mai bine cu acestea. La fel ca și în edițiile precedente, etapa de la Cluj-Napoca își va păstra formatul deja consacrat și va respecta o scenografie adecvată și în siguranță. Ziua de vineri, 15 septembrie, va fi una dedicată briefing-ului premergător competiției, unde organizatorii și participantele vor discuta toate detaliile ce țin de regulament, program și manșele de concurs. De asemenea, tot vineri, pe platoul dintre Cluj-Arena și Sala Polivalentă, de la ora 18:00, spectatorii vor putea participa la Startul Festiv, unde va avea loc prezentarea tuturor concurentelor înscrise în cursa frumuseții și a adrenalinei.

Cele două manșe de concurs se vor desfășura sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 10:00, pe un traseu special amenajat la VIVO! Cluj-Napoca. Pentru acest circuit, organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât și “ace de păr” sau șicane, unde își vor putea demonstra agilitatea la volan. Ca de obicei, vor fi două manșe de concurs în care concurentele vor lua startul pe rând și vor fi cronometrate la sutimi de secundă. Important de menționat este faptul că toată acțiunea desfășurată în cadrul manșelor de concurs va putea fi urmărită live pe pagina de facebook Women Rally şi pe canalul de YouTube al Federaṭiei Române de Automobilism Sportiv. Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din clasele constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare a mașinii.

Una dintre cele mai de succes femei de business din România, Cristina Bâtlan, co-fondator al brandului Musette, a acceptat, în premieră, invitația la adrenalină și va fi prezentă la start, în calitate de ambasador la volanul unei mașini Mercedes-Benz pusă la dispoziție de către partenerul evenimentului. La această etapă aniversară, lumea de business va face echipă bună cu lumea sportului, care va fi reprezentată de Carmen Amariei, una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria handbalului românesc, care a răspuns provocării Women Rally, tot în calitate de ambasador.

Alina Alexandra Dumitru, singura campioană olimpică a României la judo, revine pe traseul vitezei, după ce acum un an debuta la volanul unei mașini de concurs în calitate de ambasador. Women Rally este pentru ea o nouă aventură, care, așa cum spunea după prima etapă de la București, a ajutat-o să retrăiască și să simtă emoțiile momentelor frumoase din cariera de sportivă. Provocarea vitezei și experiența îndelungată în lumea sportului au făcut echipă bună în cazul ei, Alina reușind să urce, cu brio, pe mai multe podiumuri, fiind într-o luptă strânsă pentru un loc onorabil pe podiumul campionatului din acest an.

Ioana Berindei, una dintre cele mai consecvente prezențe în Campionatul Național Women Rally se pregătește să își apere primul loc în clasamentul general, după ce, în primele două etape, a reușit performanțe notabile și rezultate care au propulsat-o pe poziția fruntașă, atât pe podiumul clasei, cât și la general. Cu multe provocări și emoții, clujeanca își va disputa titlul chiar la ea acasă și, astfel, se va decide dacă își menține titulatura de campioană în 2023.

Cei mai buni timpi și cele mai rapide concurente vor fi premiate la festivitatea desfășurată în cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19:00, la RMB Inter Auto.

„Sunt deosebit de încântată de impactul pe care l-a avut Women Rally în cei 5 ani de existență, de cât de bine a fost primit atât de public cât și de comunitatea de business. O mare bucurie pentru mine este faptul că am reușit să ceez în jurul meu o comunitate autentică de femei puternice și curajoase care se ajută între ele și se susțin reciproc. Mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat fenomenului Women Rally pe parcusul celor 5 ani,  formând împreună o mare familie”. – a declarat Laura Savu, fondator și organizator Women Rally.

Toate informațiile legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și etape pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro.

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2023 este susținut de Bosch Car Service.

 Etapa a 3 a – Cluj-Napoca (15-16 septembrie 2023) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Castrol, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: RMB Inter Auto, Gerovital, Catena – Farmacia Inimii, Romgaz, Herbalife, Rottaprint, VIVO! Cluj-Napoca, Kiss FM.

 Parteneri silver: Univers T, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Memo 10, Brandocracy, ADAA, Antreprenoare.ro, Sigemo, Prestige Flame.

Apa oficială Women Rally: Nazzuro Aqua.

 Parteneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Cluj Arena, Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Cluj.

Parteneri media: VIA Cluj TV, Radio Romania Cluj, Ziarul News, Revista Născut pentru Sport, Făclia, Autorally, RallyMax, Autoştiri.ro, FanRally.ro, 24auto.ro, PMA Invest, Impress, Fabian Robert Photography, Bunzac Media.

          Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service este organizat de către Clubul Sportiv Savu Racing şi Asociaṭia Clubul Sportiv Women In Motorsport şi se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Agenției Naționale pentru Sport.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »