Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

𝐀𝐧𝐧𝐮𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 PAID România – 𝐓𝐡𝐞 𝐞𝐫𝐚 𝐨𝐟 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐬𝐞𝐬

𝐀𝐧𝐧𝐮𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 PAID România – 𝐓𝐡𝐞 𝐞𝐫𝐚 𝐨𝐟 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐬𝐞𝐬

În data de 7 Septembrie 2023 a avut loc evenimentul anual al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale – PAID România.

Parteneri strategici ai PAID și reprezentanți ai industriei de asigurări, ai instituțiilor și organizațiilor din domeniu, dar și din partea Guvernului, au luat parte la evenimentul dedicat cooperării și comunicării între toți factorii care pot contribui la dezvoltarea asigurărilor de locuințe în România.

Aceasta ediție a conferinței anuale PAID România, a fost, în primul rând o reiterare a importanței asigurărilor în general, dar și punctual dacă ne referim la locuințele proprii; și apoi, în secundar, a fost “asigurarea” că participăm la un event high class, unde ceea ce ne place cel mai mult – atenția la detalii și calitatea, sunt și vor fi întotdeauna incluse, totul desfășurându-se sub atenta coordonare, implicare constantă și consistentă a dnei Nicoleta Radu, care conduce de peste 10 ani, în calitate de CEO, societatea de asigurare-reasigurare cu capital privat, PAID România.

 Dna Nicoleta Radu: „Genericul „The era of simplified processes reprezintă eforturile PAID România de a reduce complexitatea proceselor de achiziție și de despăgubire ale polițelor PAD, de inovare, dar și de digitalizare pe acest segment. Cu ajutorul partenerilor din industrie, compania continuă să investească în resurse financiare și umane pentru a le oferi asiguraților o experiență mai prietenoasă și mai eficientă.”

În cadrul evenimentului, dna Nicoleta Radu a subliniat și importanța cooperarii stabilite între Stat și mediul privat, pentru a crește reziliența comunităților prin protecția financiară a locuințelor, astfel încât procesul de refacere în urma dezastrelor naturale să fie unul rapid și ușor.  

Proiecte PAID România:

📌Introducerea PAD în platforma Ghiseul.ro – ca parte a strategiei de sporire a punctelor de vânzare pentru a asigura o mai mare accesibilitate și ușurință în achiziționarea polițelor PAD

📌Proiectul „Hermes” – o inițiativă care vizează implementarea modificărilor operate de Parlament asupra Legii 260/2008, pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților și partenerilor PAID România

📌Proiectul “Prometheus” – care pregătește întreaga piață a asigurărilor pentru o reacție promptă la dezastrul extins, dar care aduce și îmbunătățiri semnificative în activitatea uzuală: noi aplicații de avizare, constatare, autoconstatare și calcul devize – pași importanți în eficientizarea și accelerarea instrumentării daunelor.

Despre PAID România

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurari obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.

PAID s-a constituit ca societate de asigurare în luna noiembrie 2009, prin asocierea a 12 societăți de asigurare (ABC Asigurări, Astra Asigurări, Carpatica Asig, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurări, Euroins România, Generali, Grawe România, Groupama România, Platinum Asigurări și Uniqa Asigurări), acționari PAID.

 Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României:

  •  Cutremur 
  •  Inundații 
  •  Alunecări de teren

Activitatea societății de asigurări PAID în România a început în februarie 2010, iar prima zi de emitere a asigurărilor obligatorii pentru locuințe a fost în data de 15 iulie 2010.

PAID reprezintă rezerva financiară a unei comunități care gândește pe termen lung.

Contribuind cu toții, beneficiem cu toții – în cazul unui dezastru major, indiferent de starea socială, de venituri sau de zona în care locuim. 

 Protecția locuinței în fața dezastrelor naturale este o nevoie de bază, astfel produsul de asigurare oferit de PAID este ușor de înțeles și de distribuit, deci accesibil pentru toți proprietarii din România.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »