Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII

3369/12.09.2023

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul  Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 7, în conformitate cu prevederile art. 55 alin. (1) din H.G. nr. 731/2007, cu modificările şi completările ulterioare, scoate la vânzare directă de la locul de depozitare, bunuri intrate în proprietatea privată a statului în materie civilă, începând cu data de  19.09.2023, valabil 30 de zile calendaristice de la data publicării:

 

Grop 113, în greutate de 14,35 grame aur 585%0, lanţuri în stare bună, valoarea de vânzare a gropului 2.296,00lei/TVA inclus;

Grop 116, în greutate de 10,58 grame aur 585%0, inele în stare bună, valoarea de vânzare a gropului 1.692,80lei/TVA inclus;

Grop 119, în greutate de 10,25 grame aur 585%0, cercei şi pandantiv în stare bună, valoarea de vânzare a gropului 1.640,00lei/TVA inclus;

Grop 148, în greutate de 31,94 grame aur 585%0, brăţări în stare bună, valoarea de vânzare a gropului 5.110,40 lei/TVA inclus;

Grop 149, în greutate de 10,19 grame aur 585%0, inele în stare bună, valoarea de vânzare a gropului 1.630,40 lei/TVA inclus;

Grop 48, în greutate de 50,7 grame argint 925%0, brățări uzate, valoarea de vânzare a gropului 202,80lei/TVA inclus;

Grop 56, în greutate de 13,6 grame argint 925%0, cercei uzați, valoarea de vânzare a gropului 40,80lei/TVA inclus;

Grop 87, în greutate de 239,37 grame argint 925%0, lanțuri și brățări în stare bună, valoarea de vânzare a gropului 2.872,44 lei/TVA inclus.

 

Bunurile supuse vânzării au fost expertizate şi evaluate de expert A.N.P.C.

Bunurile mobile se pot vizualiza doar ca poze, la sediul Compartimentului judeţean Alba, situat în Alba Iulia, str. Primăverii, nr. 10.

Menţionăm că pozele sunt cele prezentate şi în anunţul nr. A_ VBV-3362/11.09.2023, care se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri valorificare bunuri – Structuri teritoriale de valorificare –  Serviciul Teritorial de valorificare bunuri Nr. 7.

Bunurile sunt depozitate la Unitatea Trezoreriei Statului Depozitare Alba .

Sunt supuse valorificării gropurile în integralitatea lor, fără lotizarea conţinutului acestora.

 

Solicitările privind achiziționarea de bunuri, se depun EXCLUSIV la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr 7, cu sediul în Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr. 17, camera 056, începând cu data de 17.08.2023, ora 8:30.

 

Cererea de cumpărare trebuie să conţină:

  • Cerere tip completată şi semnată;
  • Copie CI sau CUI/CIF, după caz;
  • Împuternicire reprezentant legal pentru persoane juridice;
  • Copie CI împuternicit.
  • Declarație de consimțământ privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Dovada autorizării de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor pentru persoanele juridice autorizate sau declarația pe propria răspundere că efectuează achiziţia în scop personal şi nu pentru revânzare pentru persoanele fizice.

 

Vor fi luate în considerare doar cererile depuse începând cu data vânzării ora 8:30, până la data expirării anunțului sau a vânzării bunului.

Valorificarea bunurilor se va face în integralitatea fiecărei poziții din anunț, în  ordinea cronologică a înregistrării cererilor.

După înregistrarea cererii şi confirmarea validării acesteia, solicitantului i se vor comunica datele și modalitățile de efectuare a plății, acesta având obligaţia de a achita contravaloarea bunului mobil și de a transmite documentul de plată justificativ, pe adresa de email: valorificare.sb@anaf.ro. În documentul de plată, la explicație se va menționa numărul și data Anunțului de vânzare.

În situaţia în care în urma verificării creditării contului A.N.A.F., rezultă că bunul/bunurile pentru care s-a validat cererea de cumpărare nu au fost integral achitate în termen de 5 zile, se va da curs următoarei cereri, în ordinea cronologică a înregistrării acestora.

Notă: Nu vor fi validate cererile:

  1. Depuse înainte de data și ora antemenționate;
  2. Înaintate prin alte metode şi anume: fax sau email;
  3. Ce conţin date eronate, neputându-se identifica solicitantul/bunul care se dorește a fi achiziționat.

Relaţii suplimentare se pot obţine la: Ţăran Sorin/numărul de telefon   0258/818975 int. 198

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »