Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Ziarul News și AMA Leadership Academy au semnat un acord de parteneriat pentru susținerea, promovarea și dezvoltarea leadershipului românesc

Ziarul News și AMA Leadership Academy au semnat un acord de parteneriat pentru susținerea, promovarea și dezvoltarea leadershipului românesc

Ziarul News și AMA Leadership Academy au semnat un parteneriat pentru susținerea, promovarea și dezvoltarea leadershipului românesc.

Parteneriatul este rezultatul armonizării misiunilor celor două fondatoare, care împărtășesc pasiunea pentru susținerea oamenilor, inițiativelor, proiectelor și a organizațiilor dedicate dezvoltării mediului de afaceri românesc, mediului educațional din țara noastră și al societății românești în general.

Ana-Maria Alexandru, Fondatoarea AMA Leadership Academy, a declarat: ”Înțelegem provocările celor care și-au asumat leadership-ul de la propria viață, la proiecte care chiar aduc contribuție societății românești. Cu cât rolul formal, nivelul de responsabilitate și poziția de leadership pe care le ocupă fiecare profesionist, este mai solicitant și mai provocator, cu atât liderul, fie acesta cu rol formal sau informal, are mai multă nevoie de susținere competentă, aliniată cu propriile valori, cu nevoia proprie de dezvoltare și cu obiectivele strategice pe care le are la nivel personal, de echipă și organizațional.

Mă bucur că am ocazia de a aduce aprecierea, măiestria și armonia care ne caracterizează și prin conținutul articolelor dedicate din cadrul rubricii exclusive AMAzing News. Este o onoare pentru mine să contribui cititorilor Ziarului News prin a le oferi informații utile despre proiecte valoroase, oameni de bine și fapte bune care îi pot inspira, plus sfaturi practice și soluții concrete pentru dezvoltarea lor personală, profesională și antreprenorială.

Acestea vor fi bazate pe abordările, tehnicile și instrumentele care stau la baza cursurilor și a programelor susținute de către echipa de specialiști și experți din cadrul AMA Leadership Academy. Împreună am facilitat procese de dezvoltare pentru zeci de mii de antreprenori, angajați ai organizațiilor din multiple industrii, elevi, părinți, profesori și profesioniști din variate domenii, care au reușit să aducă și mai multă valoare în viețile și carierele lor.

Prin resursele pe care ni le oferă acest parteneriat, intenționăm să contribuim la scară mai mare la realizarea cu mai multă ușurință și bucurie a strategiilor de succes, a planurilor de acțiune eficiente și la obținerea rezultatelor pe care și le propun, atât liderii, cât și echipele lor, din educație, sportul de performanță, din mediul organizațional și antreprenorial românesc.”

Florina Manea, director editorial al Ziarul News, a declarat: “Susţinerea leadership-ului românesc și al antreprenoriatului autohton sunt proiecte pe care mi le-am asumat încă de la înființarea cotidianului Ziarul News. Încurajez excelența în toate sectoarele economice și îmi doresc să aduc în prim-plan misiunea și rolul de a sprijini antreprenoriatul, egalitatea de gen și modelele de bune practici, pentru a reuși să contribuim la dezvoltarea economică și la bunul demers al mediului de business din România.

Parteneriatul dintre Ziarul News și AMA Leadership Academy ne creează un mediu propice pentru derularea cu succes a proiectelor noastre. Ne propunem să contribuim inclusiv la creșterea conștientizării asupra nevoilor educației din țara noastră și la atragerea susținerii marilor companii pentru realizarea de proiecte care să conducă la îmbunătățirea condițiilor de studiu și viață pentru elevii cu grad înalt de vulnerabilitate din categorii sociale dezavantajate. Făcând legătura dintre nevoile de dezvoltare ale viitorilor angajați, cu cerințele specifice ale viitorilor lor angajatori, putem susține integrarea acestora pe piața muncii unde, pentru creșterea performanței și nivelului de leadership, avem nevoie de profesioniști competenți și oameni împliniți care să rămână și să muncească în țara noastră pe care să o dezvoltăm împreună”.

Despre Ziarul News-cotidian national

Să înființat în 2019 de către doamna Florina Manea director editorial

Editor: SC AGENȚIA DE PUBLICITATE MANPRES SRL

Denumire cotidian: Ziarul News- Cotidian national

Apariție: Tipărită și online

Specific: Cotidian national de interes general/ economic/ financiar

Periodicitate: apariție zilnica de luni până vineri + weekend și are 260 apariții/an

Site: www.ziarulnews.ro

Preț exemplar: 5 lei

Preț cuvânt mica publicitate alb-negru 1 leu/cuvânt

Preț cuvânt marea publicitate, pagina redacțională color – 5 lei/cuvânt

Preț abonament: 2000 lei/an

Contact pentru abonamente: e-mail: office@manpres.ro

Contact anunțuri/publicitate: e-mail: anunțuri@ziarulnews.ro

Portofoliu de clienți: ANAF, MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE, GUVERNUL ROMÂNIEI, SAIFI, UNIVERSITATEA DUNĂREA GALAȚI, AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA, EXIM BANCA ROMÂNEASCĂ, ALPHA BANK ROMANIA, AGERPRES, KLARMEDIA, MEDIA TRUST, EXIM BANCA ROMÂNEASCĂ, etc.

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare