Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ZN PR & EVENTS organizeaza conferințe de business, summit-uri, forumuri şi gale de exceptie în România

ZN PR & EVENTS organizeaza conferințe de business, summit-uri, forumuri şi gale de exceptie în România

ZN PR & EVENTS organizează evenimente în premieră, cu cele mai interesante teme și cu acordare de premii. De asemenea, organizează evenimente atât online, cât și în orice oraș din România reunind comunitățile de business într-o rețea unde poți întâlni parteneri noi de afaceri, clienți şi oameni cu aceleași preocupări.

ZN PR & EVENTS a organizat urmatoarele evenimente:

  • GALA ZIARUL NEWS 2023CHARITY FOR EDUCATION 9 noiembrie 2023, Palatul Parlamentului, sala Nicolae Iorga, ora 18:00
  • GALA ZIARUL NEWS 2022FUTURE ECONOMY 9 noiembrie 2022, Palatul Parlamentului, salonul Brancovenesc, ora 18:00
  • FUTURE ECONOMYTENDINTE ECONOMICE 9 martie, Banca National a Romaniei, sala Mitita Constantinescu
  • EDUCATIE FINANCIARA PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA SI CRESTEREA AFACERILOR, 18 mai, Biblioteca George Baritiu ora 11:00, BRASOV
  • EDUCATIE FINANCIARA PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICA SI CRESTEREA AFACERILOR, 8 Iunie, CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA, ORA 11: 00, CONSTANTA.

Descoperă calendarul evenimentelor ZN PR & EVENTS la director@ziarulnews.ro.

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare