Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Noua producție „OVO” a Cirque du Soleil va debuta la București în perioada 15-18 februarie

Noua producție „OVO” a Cirque du Soleil va debuta la București în perioada 15-18 februarie

Cu o distribuție de 100 de persoane din 25 de țări, inclusiv 52 de artiști, noua producție a Cirque du Soleil „OVO” la București promite să fie un spectacol exuberant și acrobatic.

„De la greieri puternici care sar pe trambuline până la un păianjen hipnotic care se contorsionează în interiorul pânzei sale, OVO emană un spectacol extraordinar pentru a gâdila imaginaţia. Amuzant şi haotic, dar adorabil şi minunat, OVO ne farmecă copilul din interior cu exuberanţa sa dulce. Format din 100 de oameni din 25 de ţări diferite, inclusiv 52 de artişti, OVO (‘ou’ în limba portugheză) aduce pe scenă acte acrobatice de nivel înalt care redefinesc limitele corpului uman”, se arată în descrierea show-ului.

În perioada 15-18 februarie, șapte reprezentații ale spectacolului vor avea loc la Romexpo – Pavilionul A din București: pe 15 februarie, de la ora 19.30; pe 16 februarie, de la ora 19.30; pe 17 februarie, de la ora 11.30; pe 18 februarie, de la ora 15.30 și de la ora 19.30; și pe 18 februarie, de la ora 13.00 și de la ora 17.00.
OVO a încântat peste 7 milioane de oameni în peste 160 de locuri și aproape 30 de țări diferite de la debutul său din 2009 de la Montreal.

„OVO este o experienţă captivantă, o intruziune plină de culoare într-o nouă zi din viaţa insectelor într-o colonie plină de energie şi în continuă mişcare. Prin acrobaţii spectaculoase care scot în evidenţă personalităţile şi abilităţile unice ale speciilor de insecte selectate, OVO explorează frumuseţea biodiversităţii în toate contrastele şi vitalitatea sa. Odată cu relansarea sa din 2022, trei actori şi personaje noi au fost incluse în vesela colonie OVO pentru a încânta publicul de toate vârstele”, precizează sursa citată.

Cirque du Soleil Entertainment Group este un producător global de producții de artă circului. Grupul își aplică viziunea artistică la o gamă largă de formate de divertisment, inclusiv experiențe imersive, producții multimedia și evenimente speciale.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare