Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Pentru prima dată, a fost dezvăluit conținutul complet al bibliotecii personale a lui Charles Darwin

Pentru prima dată, a fost dezvăluit conținutul complet al bibliotecii personale a lui Charles Darwin

Pentru prima dată, întregul conținut al bibliotecii personale a renumitului biolog și naturalist Charles Darwin va fi disponibil online, potrivit DPA.

Potrivit oamenilor de știință, stimata colecție demonstrează „amploarea extraordinară” a cercetărilor lui Darwin, în ciuda faptului că majoritatea conținutului său a fost necunoscut sau nepublicat până de curând.

Un catalog cuprinzător de 300 de pagini enumeră 7.400 de titluri și 13.000 de volume din colecția sa personală.

Doar 15% din colecția bibliotecii – care constă în cărți, broșuri și reviste pe teme precum biologie, geologie, filozofie, psihologie și religie, pe lângă artă, istorie și călătorii – au fost incluse în listele anterioare.

Printre acestea se numără o revistă germană care a prezentat cea mai veche imagine cunoscută a unei bacterii.

Majoritatea documentelor sunt scrise în limba engleză; restul sunt scrise în olandeză, italiană, germană, franceză, spaniolă și daneză.

Studiul de 18 ani, condus de Dr. John van Wyhe de la Departamentul de Științe Biologice al Universității Naționale din Singapore (NUS), a fost publicat la aniversarea a 215 ani de la nașterea lui Darwin.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare