Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Universitatea Politehnică din București găzduiește o simulare de admitere

Universitatea Politehnică din București găzduiește o simulare de admitere

Pe 16 martie, Universitatea Politehnica din București va organiza o simulare de admitere.
Concomitent, studenții care doresc să participe la admiterea la UPB vor fi pregătiți de către lectorii instituției de învățământ superior în cadrul sesiunilor de sâmbătă.

„Conştientizarea nivelului de cunoştinţe determină modul în care fiecare elev îşi adaptează procesul de învăţare, astfel încât să aibă timp să aprofundeze toată materia. Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti oferă tuturor elevilor şansa de a-şi testa cunoştinţele prin intermediul unui examen serios, specific mediului universitar. Astfel, în fiecare an, sprijinim elevii care vor să îşi evalueze pregătirea prin organizarea unei simulări a examenului de admitere. Scopul acestei evaluări este acela de a îi ajuta pe viitorii studenţi să se familiarizeze cu formatul unui astfel de examen, dar şi să îi conştientizeze dificultatea”, informează instituţia de învăţământ superior.

Cursurile de pregătire la informatică, fizică și matematică se vor desfășura în Campusul de la Leu începând de sâmbăta aceasta și până pe 17 iulie.

Pentru pregătire se va folosi formatul fizic.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare