Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Vedete din lumea modei s-au reunit din nou pentru coperta din martie a revistei British Vogue, realizată de Edward Enninful

Vedete din lumea modei s-au reunit din nou pentru coperta din martie a revistei British Vogue, realizată de Edward Enninful

Potrivit BBC, 40 de celebrități, printre care top-modelele Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington și Linda Evangelista, apar pe cea mai recentă copertă a ediției britanice a revistei Vogue.

Redactorul-șef Edward Enninful a supervizat „ședința foto de adi” pentru cea mai recentă ediție, în care au mai apărut Miley Cyrus, Oprah Winfrey, Victoria Beckham și Dua Lipa.

Această ediție, Legendary, s-a dorit a fi pe deplin „dedicată femeilor”, potrivit editorului, care a ales femei care „au depășit granițele modei și ale culturii pentru a afecta țesătura societății în anii 2020, în moduri mici și uriașe, întotdeauna pozitive”.

Pe listă se mai regăsesc Kate Moss, Cara Delevingne, Gemma Chan, Jodie Comer, Maya Jama și Rina Sawayama, toate fiind celebrități britanice. Iman, Selma Blair, Anya Taylor-Joy, Serena Williams și Iman completează linia de superstaruri.

În decembrie, participanții s-au reunit într-un studio din New York, după ce au călătorit din diferite părți ale globului. British Vogue a caracterizat evenimentul ca fiind o performanță impresionantă de logistică și programare.

Enninful scrie în revistă: „Mama și fiica Kaia Gerber și Cindy Crawford au venit împreună cu mașina”. La fel au făcut și Salma Hayek Pinault și Linda Evangelista, întrucât Salma a petrecut noaptea dinaintea ședinței foto la Linda acasă. Miley Cyrus și Dua Lipa s-au chinuit să ajungă din cauza programului lor încărcat. și toată lumea s-a asigurat că totul a decurs cât mai bine pentru ca Gigi Hadid să se poată întoarce acasă la timp pentru a-și vedea copilul”.
Pentru a demonstra că fotografiile de grup nu au fost făcute una după alta și photoshopate împreună, Vogue a publicat un videoclip de la ședința foto.

După ce a condus prețioasa revistă de modă timp de șapte ani, Enninful, în vârstă de 51 de ani, își părăsește poziția de redactor-șef. El va continua să ofere consultanță în materie editorială pentru revistă, dar va prelua un nou rol creativ cu scopul de a extinde brandul la nivel mondial.

Jurnalista britanică Chioma Nnadi va prelua funcția de redactor-șef, dar rolul ei principal va fi gestionarea conținutului. Ea este primul editor de culoare al revistei.

Începând de marți, 13 februarie, ediția din martie a revistei British Vogue va putea fi descărcată online și la chioșcurile de ziare.

Sursa fotografiei: www.dailymail.co.uk

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare