Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Număr record de candidați admiși în sesiunea iulie 2023 la programele universitare de licență din cadrul Academiei de Studii Economice din București! Nou concurs la începutul lunii septembrie.

Număr record de candidați admiși în sesiunea iulie 2023 la programele universitare de licență din cadrul Academiei de Studii Economice din București! Nou concurs la începutul lunii septembrie.

Admiterea la Academia de Studii Economice din București la programele universitare de licență, sesiunea iulie 2023, s-a finalizat cu un număr record de candidați admiși – 6695. Îi felicităm pe cei care din toamnă vor fi studenți la ASE și le urăm succes în noua etapă a vieții lor! „Dragi studenți, vă doresc să fiți ambițioși, să aveți încredere în voi pentru a face față tuturor provocărilor, să nu vă lipsească energia și curajul, să fiţi cât mai activi pentru a vă bucura de performanțele obținute prin competiție! Suntem mândri de a vă primi în marea noastră comunitate universitară!”, spune prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE. Cea mai bună universitate economică și de administrație publică din Europa de Sud-Est anunță organizarea la începutul lunii septembrie a unui nou concurs de admitere la programele universitare de licenţă cu frecvență, la învățământul la distanță și cu frecvență redusă. Oferta finală de locuri pentru fiecare program va fi anunțată la sfârșitul lunii august pe toate canalele de informare ale universității: www.ase.ro, facebook și instagram.
Înscrierile vor începe vineri, 1 septembrie, și se vor termina luni, 4 septembrie, ora 14.00. Înscrierile se desfășoară online prin încărcarea documentelor de concurs și plata taxei de înscriere pe platforma admitere.ase.ro. Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere septembrie 2023, candidații au la dispoziție paginile instituționale Admitere Licență 2023, Facebook, Instagram.
ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele topuri de prestigiu. Academia de Studii Economice din București se situează pe locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediția 2023, și este singura universitate din țară care se află, pentru al doilea an consecutiv, în top 600 la nivel mondial. Angajatorii apreciază foarte mult diploma de absolvent al ASE, care constituie garanția unui viitor sigur și a celei mai bune inserții pe piața muncii. O confirmă și influentul QS World University Rankings – ASE este universitatea unde 86% dintre absolvenți își găsesc de lucru în domeniul studiat în primele 6 luni de la terminarea facultății. Pentru a avea un viitor sigur și bine plătit, absolvenții ASE trebuie să învețe bine și să se bucure de toate oportunitățile oferite de universitate.
Studenții ASE beneficiază de peste 3400 de burse de performanță, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus, peste 3000 de locuri de practică și internshipuri la firme de top. Pentru studenții din țară, ASE pune la dispoziție peste 5000 de locuri în căminele proprii.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare