SPEAKERI

PARTENERI SUSTINATORI

[gallery_p_gallery id="1"]

Scopul evenimentului GALA ZIARUL NEWS 2023- CHARITY FOR EDUCATION este cresterea nivelului de constientizare si implicare in proiectele care sustin educatia de orice fel. Pentru ca o NATIE puternica este o NATIE educata! 

 

In una dintre cele mai emblematice cladiri din lume, CASA POPORULUI, fiind a doua cea mai mare clădire din lume după Pentagon, in data de 9 noiembrie ora 18:30 la PARLAMENTUL ROMANIEI – SALA NICOLAE IORGA intr-un cadru festiv aducem recunoastere nationala celor 15 reprezentanti ai societatilor private, fondatorii celor 5 ONG-uri si reprezentatii celor 5 institutii de stat, pentru beneficiile aduse EDUCATIEI, prin implicarea acestora  in proiectele educationale, sociale si umanitare.

Audiența Galei va fi formată din reprezentanți ai mediului de business românesc, companii naționale, mediul politic, academic si guvernamental, jucători-cheie în afacerile românești care au un rol important in luarea deciziilor.

Educația este cheia care descuie ușile, sparge plafoanele de sticlă și deschide calea pentru o lume mai luminoasă și mai incluzivă.

Sprijinul pentru educație nu se oprește la ușa sălii de clasă, iar toți cei care sunt implicați în proiecte ce au scop educațional divers, pe mai multe planuri, sunt avocați ai schimbării, lucrând neobosit pentru a doborî barierele care stau în calea accesului la educație. Aceștia luptă pentru acces egal la educație, pentru drepturile fiecărui individ și pentru ideea că educația este piatra de temelie a unui viitor mai luminos și mai echitabil.

Sprijinim educația prin inițierea și derularea unor programe inovatoare, burse și inițiative care ridică comunitățile defavorizate. Suntem arhitecții schimbării, construim punți către cunoaștere și oportunități în locuri unde speranța începe să se stingă. Suntem sprijiniți de liderii care recunosc faptul că o forță de muncă bine educată este coloana vertebrală a progresului.

Premiem excelența în business, contribuim la coagularea mediului antreprenorial românesc, creăm și dezvoltăm relații de business și sprijin reciproc, promovăm interesele economice pentru un mediu de afaceri corect, predictibil și stabil.

Iar sub puterea cuvântului Împreună, dorim să continuăm să sprijinim procesul educațional și vectorii acestuia,  să le dăm putere și să le asigurăm suportul material, în timp ce aceștia scriu povestea progresului, capitol cu capitol.

Ne dorim să vă alăturați demersului nostru și vă asigurăm că prezența dumneavoastră pe scena și în fața acestei audiențe va fi mai mult decât apreciată. Educația nu cunoaște gen, granițe și limitări.

În cadrul evenimentului Gala Ziarul News 2023  se lansează catalogul Top 100 modele de succes din business-ul românesc.

Top 100 modele de succes din business-ul românesc este un proiect marca Ziarul News care a debutat în 2022. De la prima ediţie topul a fost realizat în colaborare cu AGENTIA DE PUBLICITATE MANPRES.Daca vrei sa devii partener sustinator  al evenimentului studiaza pachetul de promovare!

„IMBRACA MANTIA SCHIMBARII” de Winston Churchill!

Despre Ziarul News

Ziarul News este singurul ziar care organizeaza un eveniment de charity for education.

Ziarul News a fost infiintat in anul 2019 si este este un cotidian național cu aparitie tiparita de luni-vineri, distribuit la nivel național.

„Am identificat o nevoie în piața exista unui ziar care să se implice și să mediatizeze proiectele umanitare, sociale și educaționale care au impact pozitiv asupra societății în care trăim.” , fondatoarea Ziarului News, Florina Manea.

Ediția print a cotidianului Ziarul News, vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate. Cu un conținut generalist, în cele 250 ediții anuale ale ziarului sunt publicate interviuri cu CEO, directori generali, șefi de departamente din companii, advertoriale de prezentare și promovare a afacerilor, reportaje, machete publicitare sau știri de ultimă oră din mai multe domenii: industrie, auto, energie, sănătate, IT, real estate, infrastructură, agricultură, evenimente etc.

Ziarul News un ziar de interes general cu știri direct din surse oficiale si prezintă, într-o manieră clară și accesibilă, evenimentele ce au impact asupra cetățeanului, economiei și mediului de afaceri românesc.

 

Daca iti doresti sa devii partener de fapte bune contacteaza-ne!

Date de contact pentru parteneriate:

Florina MANEA

Fondator Ziarul News

E-mail: director@ziarulnews.ro

Telefon 0725 200 601

www.ziarulnews.ro

Organizator: