Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Interviu cu Roxana Zanga: O călătorie prin muzică, teatru și devotament

Interviu cu Roxana Zanga: O călătorie prin muzică, teatru și devotament

Roxana Zanga, artist complet și sursă de inspirație, este cunoscută pentru determinarea sa neînfricată și pentru abilitățile sale remarcabile. De la pasiunea pentru a pilota elicoptere și mașini sportive, la studii în actorie și muzică contemporană, și până la activități multiple în domeniul artistic și educațional, Roxana impresionează prin diversitatea talentelor sale. Dincolo de cariera sa bogată, este și un susținător activ al culturii, educației și cauzelor caritabile.

  1. Ce te-a inspirat să devii artistă și să explorezi atât de multe domenii artistice?

Prima dată când am simțit chemarea interioară către latura artistică a fost un moment de pură fericire pentru mine. Îmi plăcea să cânt prin casă, iar prezența unui pian de concert în sufragerie, pe care mama îl avea, era o sursă nesfârșită de încântare pentru mine. Așteptam cu nerăbdare să învăț poezii pentru a le recita și să mă dedic cântecelor pe care le învățam și le interpretam. Ascultam muzică în mod constant, bucurându-mă de creațiile unor artiști precum 4 Non Blondes, Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, Beatles, Pink Floyd, Rod Stewart, AC/DC, Led Zeppelin, Gwen Stefani, Fergie, Tina Turner și Cher. Această expunere la diversitatea muzicală m-a influențat profund în creșterea mea.

Pe parcurs, am început să explorez și alte domenii artistice și am conștientizat că toate sunt interconectate și se completează reciproc.

  1. Cum te pregătești pentru un concert LIVE și cum gestionezi energia și pasiunea pe care le aduci pe scenă?

În primul rând, mă concentrez asupra prezentului, trăind în momentul prezent, aici și acum. Am o clară înțelegere a ceea ce trebuie să fac și îmi permit să savurez fiecare clipă pe scenă, trăind-o intens. Fiind într-un mediu live, creez o conexiune specială cu publicul, reacționând în timp real la energia momentului, fără a urma vreun ritual prestabilit.

În al doilea rând, orele nenumărate de antrenament pentru concert, atmosfera pozitivă și bucuria de a fi alături de public sunt ingredientele care contribuie la experiența mea scenică!

  1. Cum reusesti să fii mereu cu zâmbetul pe buze?

Viața este o aventură glorioasă și plină de surprize. Fericirea este o alegere pe care o facem indiferent de circumstanțe. Este despre a ne accepta pe noi înșine și a alege să fim fericiți. Ascultându-ne inima, găsim mereu răspunsurile la situațiile noi care apar în viața noastră. Eu aleg să fiu mereu fericită.

  1. Cu reușești să gestionezi întregul proces creativ?

Mă implic personal în fiecare aspect al proiectelor mele. De la montarea și cablarea scenei pentru un spectacol live, până la gestionarea creativă, promovarea pe social media și editare. Eu îmi stabilesc agenda artistică, ideile pentru sesiunile foto și regizez videoclipurile. De asemenea, organizez melodiile și spectacolele și am discuțiile cu clienții. Îmi doresc să formeze o echipă ZANGA în viitor, dar sunt conștientă că sunt capabilă să gestionez totul singură în prezent. Sunt deschisă să învăț de la alții și să mă dezvolt continuu. Nu am orgolii și sunt întotdeauna deschisă să întâlnesc oameni cu idei și abordări noi. Sunt determinată și sunt gata să fac față oricărei provocări pentru a oferi spectacole memorabile și inovatoare care să impresioneze publicuri diverse.

  1. Ce crezi că aduci în plus publicului tău în spectacolele tale, în afară de muzică și performanță?

Bucurie, energie și nebunie !

  1. Daca ar fi să vorbim despre momente grele, care au fost acestea?

Pentru mine, „momentele grele” sunt o oportunitate de a progresa. Consider că fiecare eșec este un pas spre succes. Atunci când întâmpinăm provocări sau ieșim din zona noastră de confort, le numim „greutăți” sau „probleme”. Totuși, pentru mine, fiecare problemă ascunde în spatele ei o soluție.

  1. Ai un mesaj de transmis cititorilor noștri?

Să ne bucurăm de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima !

Interviu realizat de Andreea Drăgan

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare