Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Interviu cu Luiza Olteanu, fondator RebrandYourself.ro

Luiza Olteanu, fondator RebrandYourself.ro

Interviu cu Luiza Olteanu, fondator RebrandYourself.ro: “Lucrurile trebuie să evolueze firesc și, pentru a le schimba, trebuie în primul rând să te schimbi tu, înțelegând ceea ce este cu adevărat important.”

Platforma de lifestyle http://www.rebrandyourself.ro este un concept de business inovator pe piața serviciilor de consultanță din România care oferă servicii premium de consultanță de imagine prin style coaching și personal branding. La baza conceptului stă o metodologie proprie, construită pe baza particularităților socio-culturale din România, adaptată și personalizată în funcție de obiectivele fiecărui client. La crearea acestui model unic de abordare a consultanței de la interior la exterior au contribuit mult masterul în Psihologie și Educația Adulților și cei 11 ani de lucru în corporație în departamentul comercial unde Luiza Olteanu a interacționat cu mii de oameni. După 7 ani de lucru în corporație,  Luiza și-a dat seama că spiritul antreprenorial și dorința permanentă de inovație au nevoie de un spațiu mai dinamic și mai ofertant așa că a explorat până când a ajuns la modelul actual de business. Din 2019  și-a dedicat toată atenția pasiunii și vocației sale de a ghida oamenii spre încredere de sine prin alinierea la ei înșiși a imaginii și a brandului personal.

Ce este cu adevărat important în afacerea ta, în comunitatea pe care ai construit-o?

Important în viața ta este să conștientizezi că situația se va metamorfoza oricum, indiferent dacă tu înțelegi sau nu, dacă te implici sau  nu. Lucrurile trebuie să evolueze firesc și, pentru a le schimba, trebuie în primul rând să te schimbi tu, înțelegând ceea ce este cu adevărat important. Procesele au o abordare 360 de grade. Ce reprezintă 360 de grade? Folosesc o abordare holistică a procesului de schimbare și transformare. De accea am creat Comunitatea Rebrand YourselfComunitatea R@Y, care face rai din ce ai. Colaborez cu experți din 4 arii diferite de dezvoltare: frumusețe, sănătate , carieră și sustenabilitate. Rolul comunității este să completeze serviciile oferite de mine. Poți să accesezi cu ofertă specială de la albire dentară până la coaching pentru voce și prezență de spirit. De la make-up până la psihoterapie și terapie prin regresii.

Ai structurat afacerea ta pe mai multe paliere pentru că ai dorit o abordare multiplă a transformărilor sau pentru a o putea controla eficient?

Da! Partenerii sunt grupați în opt categorii: Rebrand your Body (fitness, kinetoterapie și remodelare corporală, nutriție) Rebrand your Face (cosmetică și make-up) Rebrand your Smile (stomatologie) Rebrand your Hair (saloane de coafură și hairstyling) Rebrand your Mind&Soul (psihoterapie, yoga, numerologie) Rebrand your Home (design de interior) Rebrand Your Career (coaching, consiliere în carieră, evenimente educaționale de health&wellness pentru angajații din corporații) Rebrand Yourself Sustenabil (consignații de haine vintage și prepurtate, magazine cu produse vestimentare eco friendly).

Concret, ce beneficii îți aduce faptul că faci parte din Comunitatea Rebrand Yourself?

Orice îți dorești să rafinezi, să schimbi sau să îmbunătățești în legătură cu imaginea ta, ai la dispoziție în Comunitatea Rebrand Yourself. Slujba mea este să îi ghidez pe clienții mei să se conecteze cu ei înșiși și să își activeze potențialul pentru a avea success, oamenii cu care lucrez să se simtă bine în pielea lor și să fie încrezători, într-o lume în care suntem bombardați de imagini perfecte. Să lucrezi cu mine este practic o scurtătură spre succes, indiferent ce înseamnă succesul pentru tine.  Afacerea mea a apărut din pasiune dar și ca răspuns la nevoia reală de a echilibra nivelul de încredere și imaginea de sine a femeilor din România. Ulterior, am adaptat serviciile din portofoliu și  pentru bărbați, pentru că și ei sunt la fel de copleșiți de ideea de perfecțiune cu care suntem bombardați constant.

Ce înseamnă pentru tine style coaching? Ce modalitate de lucru alegi să implementezi persoanelor care apelează la serviciile voastre?

Style coaching înseamnă mai mult decât haine frumoase sau decât alinierea dintre stilul vestimentar-personalitate, stil de viață, activitate profesională și gusturi personale. Înseamnă descoperirea potențialului și utilizarea lui cu bucurie și încredere de sine. Ai nevoie de un style coach dacă îți dorești să îți schimbi, îmbunătățești ori rafinezi imaginea, ținuta vestimentară, atitudinea, accesoriile, contribuim la creșterea nivelului de stimă de sine pentru că te ghidez în primul rând să te cunoști mai bine și apoi să îți atingi obiectivele personale și profesionale. Iar aici ofer susținere pe termen lung. Lucrez cu instrumente standardizate de evaluare și creștere a stimei de sine.

Care este profilul general al clienților care accesează serviciile oferite de tine?

Toți clienții mei sunt oameni asumați și curajosi care înțeleg că doar tu însuți poți să generezi schimbare în viața ta. Eu doar sunt acolo să facilitez punerea în scenă. Pe de altă parte, am grijă să păstrez pe termen lung beneficiile autocunoașterii și a perspectivei din interior către exterior. Nu am o baghetă magică dar pot prin intermediul procesului să aduc în viața oricui magia procesului transformational. De aceea, cel mai căutat serviciu din portofoliu este Programul de consultanță care include ședințe style coaching cu scopul de cunoaștere, autocunoaștere, dezvoltare personală, evaluare și setare de obiective. Urmează apoi partea tehnică: analiză cromatică, pentru identificarea unei palete de culori ideale, analiză de garderobă și dulap. Apoi etapa creativă: personal shopping sau VIP personal shopping și styling. Acest program este practic o ”degustare de rafinament” pentru fiecare aspect din imaginea ta. Nu cred în perspectiva de până acum de tipul  3 pași simpli de a arăta fabulos însă cred că varianta ta fabuloasă există și începe cu acest program.

Pe scurt, care sunt direcțiile de dezvoltare a afacerii tale?

Rebrand Yourself are în prezent 3 direcții mari de business:

  1. Style coaching – procese unice, personalizate. Pun accent pe autenticitate de aceea toate procesele sunt personalizate pentru fiecare client și am conceput o metologie proprie, nouă după care lucrez cu rezultate excepționale.
  2. Consultanță și educație pentru companii: traininguri de soft skills, vânzări și workshop-uri de dezvoltare personală și organizațională, cursuri de educație estetică sau personal branding pentru școli private.
  3. Rebrand Yourself Marketplace- La final de an mi-am dorit să contribui la dezvoltarea mediului de afaceri românesc așa că am lansat un magazin online cu piese de la designeri și producători români, curatoriate de mine.

Rebrand Yourself Marketplace este mai mult decât un simplu magazin online. Oferă șansa unică afacerilor românești să fie cunoscute. Simpla includere în shop a produselor reprezintă o garanție pentru clienți. Grație formării mele, reușesc să evaluez produsele într-un mod unic: design, calitate, sustenabilitate și utilitate. Promovez consumul responsabil și calitatea. Planul este să îi învăț pe cei aproape 10000 de membrii ai Comunității Rebrand Yourself  cum să identifice calitatea și să aleagă exact ceea ce au nevoie.

Interviu realizat de Carmen Burtea pentru Ziarul News-editie nationala.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »